18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (9) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Dlaczego warto pić wódkę
Krzysztof • 2011-06-06, 10:42
Pewien trochę podpity łysy facet tłumaczy dlaczego warto "napierdalać wódę"

Musi być jakaś w Piekle łatwość,
Amnestia z bólu wątpliwości,
Że nam odmówić przyjdzie rzadko,
Gdy Pan Ciemności prosi w gości.
Zgłoś
Ryuk 2011-06-06, 10:49 22
Przekonał mnie... idę po flachę

Głupota nie zwalnia od myślenia.
Zgłoś
HighEnd 2011-06-06, 11:10
mój mentor...
Zgłoś
Astarot 2011-06-06, 11:23
Cytat:

Dlaczego warto pić wódkę

Gościu wyraźnie powiedział, że trzeba ją napierdalać, pijąc ją ludzie odpadają tak samo szybko jak te wolne zebry czy szare wolne komórki.

"Potrzebna mi ta parada jak pieprzona dziura w głowie" - J.F. Kennedy
Zgłoś
оlcia 2011-06-06, 11:51
wykład wart miliony se przeprowadził.. gorzej jak ktoś ma same najwolniejsze i najsłabsze szare komórki, ale i tych zachęcam do napierdalania wódy, będą klastycznym, najwolniejszym, naj(sławniejszym)słabszym stadem
Zgłoś
X................8 2011-06-06, 12:51 2
Niby ok. Ale jest jeden szkopuł. Mianowicie wódka (przynajmniej ta z biedronki) nie ma zdolności selekcji komórek na słabsze i silniejsze więc "zalewa" wszystkie. Te słabsze umierają a silniejsze słabną. A potem znowu i znowu aż do momentu gdy budzisz się rano i zdajesz sobie sprawę że nie masz mózgu
Zgłoś
deniZ 2011-06-06, 13:00 1
to juz wiem, czemu ten narod jest pelen 'szybkomyslacych' debili...
Zgłoś
koniu 2011-06-06, 13:05 4
a tak mi się skojarzyło

Y'know, I've come across a lot of psychos, but none as fucking boring as you. You are a real boring fuck. Sorry, sorry, I know you disapprove of swearing so I'll sort that out. You are a boring F, star, star, CUNT!
Zgłoś
kidi1 2011-06-06, 13:51 1
Jeżeli wódka zabija słabe szare komórki a te silniejsze uciekają jak te silniejsze zebry, o których mówił nasz filozof to co zostaje?
Zgłoś
kamil66 2011-06-06, 16:08
Jeżeli ktoś faktycznie wierzy, że wódka ma jakiekolwiek właściwości lecznicze, to bez poważania zalecane jest pierdolnięcie się w najmądrzejszą część ciała. Przypuszczalnie w większości nie będzie to głowa.
Zgłoś
a_kazik 2011-06-06, 16:57
"Mądre..." - koleś podsumował zajebiście trafnie haha ;d
Zgłoś
polonia66 2011-06-06, 17:29 6
koniu napisał/a:

a tak mi się skojarzyło

ja pierdole, co by nie było a wam sie wszytsko kojarzy
byle piwo dostac

I naturally felt attracted to everything that was seen as "evil" by the Christians.
Zgłoś
b................0 2011-06-06, 17:34
a co jak ktoś ma tylko wolne i słabe komórki?
Zgłoś
Kabul14 2011-06-06, 18:07
@up
Znaczy, że możesz tylko piwo.
Zgłoś
Zdzisław2002 2011-06-06, 19:01
o kurwa mam wujka Einsteina

Skarżyć nie wolno,kapować nie wolno. Odegrać się wolno!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów