Studenci Wrocławskiej filmówki pokazują, że przydaje się... dla przeżycia
Studenci Wrocławskiej filmówki pokazują, że przydaje się... dla przeżycia
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A z matematyki i tak chuj wielki jest. No niby całki się przydaję, żeby zrozumieć o nich żarty i w ogóle, ale funkcja kwadratowa, logarytmiczna... Na jaki chuj mi to jest potrzebne? No dla przykładu: Jestem w sklepie i potrzebny mi jest cukier.:
- Dzień dobry, chciałbym kupić cukier,
- A ile dokładnie,
- Pani poczeka muszę obliczyć za pomocą funkcji kwadratowej, bo coś mi się w przepisie nie zgadza.
Może zły przykład, ale prawda jest taka, że 70% materiału z matmy do niczego się nie przydaje przeciętnemu człowiekowi.
Co Ty pierdolisz? Funkcje kwadratowe, i w ogóle funkcje to najważniejsza rzecz w dzisiejszej technologii... Przecież na funkcjach opiera się każda nauka, każda! A całki nie są po to, by rozumieć o nich dowcipy. Mają zajebiste zastosowanie w nauce, ale co o tym może wiedzieć taki szczyl jak Ty?
A z matematyki i tak chuj wielki jest. No niby całki się przydaję, żeby zrozumieć o nich żarty i w ogóle, ale funkcja kwadratowa, logarytmiczna... Na jaki chuj mi to jest potrzebne? No dla przykładu: Jestem w sklepie i potrzebny mi jest cukier.:
- Dzień dobry, chciałbym kupić cukier,
- A ile dokładnie,
- Pani poczeka muszę obliczyć za pomocą funkcji kwadratowej, bo coś mi się w przepisie nie zgadza.
Może zły przykład, ale prawda jest taka, że 70% materiału z matmy do niczego się nie przydaje przeciętnemu człowiekowi.
Po to, aby na studiach technicznych mieć już jakąś wprawkę. Tyle. A potem ta matma Ci się przyda, jeśli na takowe techniczne pójdziesz.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów