📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:07
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
🔥
Nocny kulig
- teraz popularne
🔥
ROZLEGULUJĘ WASZE ZAWORY
- teraz popularne
Taka myśl ze wczoraj
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ostatnio odwoziłem koleżankę po zajęciach, mieszkamy na tym samym osiedlu wiec w sumie taki "kurs" nei warty nawet złotówki ale że zaproponowała zapłatę w naturze to pomyślałem "2 zł za wachę a ruchanie warte 200 zł, jestem do przodu", patrzę a to pojebane kurwisko wynosi mi tabliczkę czekolady, nosz kurwa!
@up
Może chciała z Tobą w czoko oko,tylko nie wiedziała jak zaproponować
Może chciała z Tobą w czoko oko,tylko nie wiedziała jak zaproponować
bloodwar napisał/a:
Ostatnio odwoziłem koleżankę po zajęciach, mieszkamy na tym samym osiedlu wiec w sumie taki "kurs" nei warty nawet złotówki ale że zaproponowała zapłatę w naturze to pomyślałem "2 zł za wachę a r*chanie warte 200 zł, jestem do przodu", patrzę a to poj***ne k***isko wynosi mi tabliczkę czekolady, nosz k***a!
pewnie jeszcze biedna nie wiedziała, że od 2 miesięcy z nią "chodzisz"
Sadystyczne to to nie jest. Specjalnie nie zakładałem tematów, aby gówna nie było. Użytkownicy, bierzcie zemnie przykład nie macie czegoś zajebistego, nie dodawajcie tematów!
ray19 napisał/a:
Specjalnie nie zakładałem tematów, aby gówna nie było.
Proponuje byś zastosował to również przy komentarzach
Spójrz na swoje komentarze. Możemy razem dojść do konsensusu, obaj przestańmy pisać. ;]
bloodwar napisał/a:
Ostatnio odwoziłem koleżankę po zajęciach, mieszkamy na tym samym osiedlu wiec w sumie taki "kurs" nei warty nawet złotówki ale że zaproponowała zapłatę w naturze to pomyślałem "2 zł za wachę a ruchanie warte 200 zł, jestem do przodu", patrzę a to pojebane kurwisko wynosi mi tabliczkę czekolady, nosz kurwa!
Mam zle wiadomosci Stary . Ona Ciebie strollowala , ale nie zauwazyles tego hehe Laska Mistrz , przybil bym jej pione
Płaci w naturze czekoladą?
To ziemniaki przyniesie, jak będziesz chciał słodyczy?
To ziemniaki przyniesie, jak będziesz chciał słodyczy?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów