Piłka musiała przebyć długą drogę, nim wreszcie wpadła do kosza . (Niestety filmik jest bez dźwięku).
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Piłka musiała przebyć długą drogę, nim wreszcie wpadła do kosza . (Niestety filmik jest bez dźwięku).
to jest krótka wersja... ta oryginalna zburzyła wtc i stopiła stal, strąciła tupolewa, wpadła w czarną dziurę cofnęła się w czasie , zastrzeliła kennediego , omal nie zastrzeliła Jana Pawła II , razem z Erwinem Romlem zaplanowała zamach na Adolfa Hitlera ten nie udany ... może trochę kolejność mi się poprzestawiała ale tak właśnie było
Mieczem i tarczą weźmiemy to co było nasze od lat
Znów pójdziemy pokazać światu na co nas stać
Nasza wiara dziś do zwycięstwa wskaże nam szlak
Właśnie zmarnowałem 2 minuty życia
Przykro mi, to nie możliwe. Piłka spaliła by się w atmosferze...
Ciekawe czy znajdzie się śmiałek który opisze sekunda po sekundzie w jakich filmach "wystąpiła" ta piłka ?
Nie wierze ze tak zjebany filmik ogladalem do konca
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów