📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
ciężko sobie wyobrazić coś milszego zaraz po przebudzeniu
tzn w sumie umiem, ale co wam będę mówił. nie dla psów takie rzeczy
tzn w sumie umiem, ale co wam będę mówił. nie dla psów takie rzeczy
Po prostu przestraszyl sie huku i udal martwego,takze spokojnie,nie podniecac sie
wreszcie jakiś miły pozytyw na weekend. Jednego mniej
mógł siedzieć w swojej chałupie a nie flagą machać, dobrze mu tak !
hahaha aż miło!
dzień powinienem zaczynać właśnie od takich filmików z ginącymi muslimami, wczoraj taki widziałem przedwczoraj tez i okazuje sie że człowiek żyje jakoś tak lepiej... świat inaczej wygląda, zapachy jakieś takie słodkie, ludziom dzieńdobry zacząłem mówić a i z panem w monopolowym co nie bardzo się lubię to pozwoliłem sobie na mały żarcik
ogólnie pięknie
dzień powinienem zaczynać właśnie od takich filmików z ginącymi muslimami, wczoraj taki widziałem przedwczoraj tez i okazuje sie że człowiek żyje jakoś tak lepiej... świat inaczej wygląda, zapachy jakieś takie słodkie, ludziom dzieńdobry zacząłem mówić a i z panem w monopolowym co nie bardzo się lubię to pozwoliłem sobie na mały żarcik
ogólnie pięknie
Nigdy nie zrozumiem dlaczego świnie drą ryja w takich sytuacjach
matiz kurwa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów