📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:06
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Gratuluję bandzie matołów pracujących przy obsłudze tego dmuchańca. Sam dmuchaniec waży koło 500 kilogramów, ale napełniony powietrzem zachowuje się jak balon przy silnym wietrze, trzeba być całkowicie pozbawionym mózgu pokurwieńcem by na plaży nie przywiązywać dmuchańca do jakiś kamieni/samochodu/czegokolwiek. Dodatkowo rozwaliło im batutę do skakania (fakt mała i chujowa ale jednak).
takeshi's castle, brakuje małych murzynków na górze
nikt ale to kurwa nikt nie wpadł na to żeby to przywiązać do ziemi?
Z czego się baranie jeden z drugim cieszycie...
I dobrze, powinno pozajebywać wszystkich to może byłby spokój. Nie ma kurwa nic gorszego niż turyści, zwłaszcza ci polscy nad bałtykiem. Przyjadą i dziadują. Jak jest słońce to idą na plażę, a potem do pokoju wynajmowanego od jakiegoś tubylca żeby nawpierdalać się parówek i chleba z pasztetem. Gorzej jak słońca nie ma, wtedy wylegną na chodniki i się szlajają w tę i z powrotem. Normalny człowiek chce sobie pójść do sklepu 500m od domu i kurwa idzie pół godziny w jedną stonę, bo jebane bydło łazi nie mając kasy kurwa żeby sobie nawet kupić gacie na jednym z tych pchlich stoisk, dzięki którym okolica wygląda jak wietnamska wioska. I jeszcze kurwa te zgraje studentów europeistyki i licealistów, którzy zatrzymali się w rozwoju na gimnazjum. Najebie się taki najtańszą gorzałą, którą przywiezie ze sobą, bo na ceny nad morzem po prostu go nie stać, a potem odpierdala maniane, a rano wszystko zasrane i zarzygane, nie wspominając o tym, że człowiek nie raz musi takiemu przypierdolić jak gnój szuka zaczepki. Całość ratują tylko puszczalskie szmaty, trzeba tylko trochę zainwestować w driny i niebieskie durexy żeby czegoś nie załapać z tego rezerwuaru broni biologicznej.
pewnie zbiera muszelki
Ja-ah-qu-ub-el napisał/a:
Nie ma kurwa nic gorszego niż turyści, zwłaszcza ci polscy nad bałtykiem. Przyjadą i dziadują. Jak jest słońce to idą na plażę, a potem do pokoju wynajmowanego od jakiegoś tubylca żeby nawpierdalać się parówek i chleba z pasztetem..
Ty, a chuj ci do tego kto co wpierdala? Zazwyczaj się zgadzam z Twoimi wypowiedziami tutaj, ale teraz nie ogarniam, po kij komu wchodzić w michę. Może to wina cen nad Bałtykiem?
Cytat:
Ty, a ch*j ci do tego kto co wpie**ala? Zazwyczaj się zgadzam z Twoimi wypowiedziami tutaj, ale teraz nie ogarniam, po kij komu wchodzić w michę. Może to wina cen nad Bałtykiem?
Chodzi mi o to, że ludzie jadą robić tłok, a nie wypoczywać. Jak mnie nie stać na wczasy na Hawajach, to tam nie jadę żeby mieszkać w szałasie i wpierdalać suchy ryż. Proste?
operator sobie ładnie kręcił, ale jak zobaczył że rekin idzie go wpierdolić to sam spierdalał jak dzika kuna
aaa i dla takich momentów jak ten w 0:37 chodzę na plażę!
aaa i dla takich momentów jak ten w 0:37 chodzę na plażę!
Ja-ah-qu-ub-el napisał/a:
Chodzi mi o to, że ludzie jadą robić tłok, a nie wypoczywać. Jak mnie nie stać na wczasy na Hawajach, to tam nie jadę żeby mieszkać w szałasie i wpierdalać suchy ryż. Proste?
Ale co w tym złego, że ktoś np. pojedzie na te hawaje, zamieszka sobie w szałasie i będzie jeść sam ryż?
Przecież to co je ta osoba i gdzie mieszka to jej sprawa, może lubi spać pod chmurką w wyznaczonym do tego miejscu i jeść ryż?
Co do pogrubionej części tekstu- mogę przez to rozumieć także to, że osoby, które mają samochody przerobione na gaz nie powinny jeździć, bo ich nie stać na benzynę (w myśl- nie stać mnie na benzynę-> nie będę jeździć)? Albo lubią oszczędzać pieniądze właśnie na wyjazd na Hawaje, aby pomieszkać sobie w szałasie i jeść ryż.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów