Chciał przerobić auto na gaz
Chciał przerobić auto na gaz
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No kuźwa musiał im przeszkodzić. A mogło być tak pięknie. Może nawet dostali by się na harda. Ja bym nawet zainwestował w zapalniczkę ( bo już nie palę ) i bym im dał żeby sobie przyświecili. Musi się trafić taki społecznik - dobra rada.
Wiesz jak działa pistolet od lpg? Nie miałby szans tego uruchomić
Wiesz jak działa pistolet od lpg? Nie miałby szans tego uruchomić
Wierzyłbym w ich kreatywność.
Poza tym kiedyś też nie dawało się płacić kartą w Biedronce a teraz się da.
Poza tym kiedyś też nie dawało się płacić kartą w Biedronce a teraz się da.
Wszystko się może zdarzyć gdy głowa pełna marzeń
To, że baby mają problemy z takimi rzeczami to żadna nowość, ale najgorsze jest to, że jest obecnie coraz większa ilość "mężczyzn", którzy są tak samo niedopierdoleni na umyśle. Widziałem kiedyś w telewizorku program googlebox. Jest tam taki chłop z Zakopanego z żoną. Górale to wiadomo, twarde cepy, w trudnych warunkach żyją, to wszystko sami muszą umieć zrobić. Opowiadał ten chłop, że jadąc autem, złapał gumę. Chłop nie wiedział jak zmienić koło, musiał obejrzeć w telefoniku na jewtubku jakiś poradnik, bo ni chuja nie wiedziałby co robić. No kurwa, ręce mi opadły.
Za to ja sam nie wiem co o was ludziska powiedzieć. Koło kołem, sprawa prosta, ale dowartościowywać się debilami z tv w jakimś google box, to trzeba też mieć ego polskiego szympansa, bez urazy oczywiście, ale dobrze to to z wami ludzie nie jest. Nie mówiąc o wiarygodności tych programów.
Ostatnim razem to ty chyba koło w rowerze zmieniałeś. To trzeba być takim niedojebanym majsterklepką, aby w dzisiejszych czasach mocować się z kołem przy drodze będąc wyposażonym w klucz, pierdopodnośniczek i gazrurkę.
wy tęczowi, pewnie dzwonicie po pomoc drogową w "dzisiejszych czasach".
Za to ja sam nie wiem co o was ludziska powiedzieć. Koło kołem, sprawa prosta, ale dowartościowywać się debilami z tv w jakimś google box, to trzeba też mieć ego polskiego szympansa, bez urazy oczywiście, ale dobrze to to z wami ludzie nie jest. Nie mówiąc o wiarygodności tych programów.
Też bez urazy, ale twój tok rozumowania wskazuje na to, że sam jesteś tym "szympansem". Jakim cudem uroiło ci się w główce jakieś dowartościowywanie? Zastanów się czy nie przerzucasz na innych swojego upośledzenia (za przeproszeniem, oczywiście). Ja ubolewam nad tym, jak zidiociałe i spedalone staje się Nasze społeczeństwo. Podałem tylko przykład.
wy tęczowi, pewnie dzwonicie po pomoc drogową w "dzisiejszych czasach".
Też bez urazy, ale twój tok rozumowania wskazuje na to, że sam jesteś tym "szympansem". Jakim cudem uroiło ci się w główce jakieś dowartościowywanie? Zastanów się czy nie przerzucasz na innych swojego upośledzenia (za przeproszeniem, oczywiście). Ja ubolewam nad tym, jak zidiociałe i spedalone staje się Nasze społeczeństwo. Podałem tylko przykład.
Przykład. Z google box... zaraz mi powiesz, że Rambo to postać historyczna może jeszcze.
To byli ci, którzy płacą gruby hajs za pompowanie opon mieszaniną azotu, tlenu, argonu i CO2.
Tu chyba CNG chcieli wpompować...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów