Chciał przerobić auto na gaz
Chciał przerobić auto na gaz
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
... jakim trzeba być zjebanym genetycznie.
Nie zwalaj na przodków. Takich zjebów tworzy postęp technologiczny i brak porządnej edukacji. Mordy w smartfonach, a życia uczy tik tok.
Mnie kiedyś laska na stacji zaczepiła żebym jej gazu zatankował, patrzę a ta stoi pod dystrybutorem „Tir” i jeszcze przejściówkę z gazu miała wsadzona do dziury baku... normalnie przez tydzień o tym myślałem jakim trzeba być zjebanym genetycznie.
To, że baby mają problemy z takimi rzeczami to żadna nowość, ale najgorsze jest to, że jest obecnie coraz większa ilość "mężczyzn", którzy są tak samo niedopierdoleni na umyśle. Widziałem kiedyś w telewizorku program googlebox. Jest tam taki chłop z Zakopanego z żoną. Górale to wiadomo, twarde cepy, w trudnych warunkach żyją, to wszystko sami muszą umieć zrobić. Opowiadał ten chłop, że jadąc autem, złapał gumę. Chłop nie wiedział jak zmienić koło, musiał obejrzeć w telefoniku na jewtubku jakiś poradnik, bo ni chuja nie wiedziałby co robić. No kurwa, ręce mi opadły.
. normalnie przez tydzień o tym myślałem jakim trzeba być zjebanym genetycznie.
Ja, jakbym o takim zdarzeniu myślał, z godzinę, to już bym się zastanawiał czy coś nie tak ze mną. Po dniu to bym uznał, za jakieś natręctwa, ale tydzień? To faktycznie coś w genetyce jak nic.
To, że baby mają problemy z takimi rzeczami to żadna nowość, ale najgorsze jest to, że jest obecnie coraz większa ilość "mężczyzn", którzy są tak samo niedopierdoleni na umyśle. Widziałem kiedyś w telewizorku program googlebox. Jest tam taki chłop z Zakopanego z żoną. Górale to wiadomo, twarde cepy, w trudnych warunkach żyją, to wszystko sami muszą umieć zrobić. Opowiadał ten chłop, że jadąc autem, złapał gumę. Chłop nie wiedział jak zmienić koło, musiał obejrzeć w telefoniku na jewtubku jakiś poradnik, bo ni chuja nie wiedziałby co robić. No kurwa, ręce mi opadły.
Ostatnim razem to ty chyba koło w rowerze zmieniałeś. To trzeba być takim niedojebanym majsterklepką, aby w dzisiejszych czasach mocować się z kołem przy drodze będąc wyposażonym w klucz, pierdopodnośniczek i gazrurkę.
A mi wydaję się że to ustawka pod super śmieszny filmik
boki zrywać prawię się zeszczałem ! naprawdę nie wierzysz w to że dziś większość ludzi to chodzące to ameby ?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów