18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
tribal216 2012-07-08, 14:49
takimi ustami mogłyby dmuchać w gwizdek nie widze przeszkód . PIWO
Zgłoś
orzeszwmorde 2012-07-08, 15:08 1
Dobre kurwa, ale "Brudny dres" to był majstersztyk.
sadistic.pl/brudny-dres-vt42814.htm?highlight=brudny+dres
Zgłoś
Ronoaro 2012-07-08, 15:14 4
Już miałem dać piwo, ale mój gust muzyczny okazał się szybszy. Wyprowadził lewego sierpowego i poprawił prawym, w rezultacie spadłem z fotela i jebłem się w łep. Mój gust muzyczny popatrzył na mnie z obrzydzeniem i krzyknął: "Ty chujcu, chcesz piwkować tą chujnię, choć dziś rano słuchałeś OST Drakuli Wojciecha Kilara? Popieroliło cię zasrańcu?!?"

Gallia est omnis divisa in partes tres
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Zgłoś
Jackyll 2012-07-08, 15:14
Pokaże jej jak się w gwizdek dmucha hmm, widocznie trenują z kolegami dmuchanie w gwizdek
Zgłoś
P................C 2012-07-08, 15:22 2
dobrze, że pamiętają o czapkach w taką pogodę
Zgłoś
Wizard 2012-07-08, 15:59
jak się nazywają te słuchawki co oni mają? pamiętałem aby je kupić ale zapomniałem nazwy, a to dobra okazja jest aby się dowiedzieć :d
Zgłoś
Ronoaro 2012-07-08, 16:05 1
Wizard napisał/a:

jak się nazywają te słuchawki co oni mają? pamiętałem aby je kupić ale zapomniałem nazwy, a to dobra okazja jest aby się dowiedzieć :d

Sennhaiser HD202, ale wg. mnie jest sporo lepszego sprzętu na rynku.

Gallia est omnis divisa in partes tres
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Zgłoś
GhostScarface 2012-07-08, 16:38
Misto Latających Noży Leci Browar

Talk Shit Get Hit
Zgłoś
DBstep 2012-07-08, 17:01
Dlaczego oni noszą koszulki odwrotnie założone?
Zgłoś
JADOWITY_SZCZYMSZYL 2012-07-08, 17:17 4
odezwali się mistrzowie przekazu ...
wkurwia mnie to jak ktoś pierdoli bez sensu że to czy tamto jest komercyjne a sam robi jeszcze większe gówno ...
niech oboje ubiorą brudny dres i wsiądą do Cinquecento i dalej robią tą swoją komercję ... banda debili

Zgłoś
mentalrevolution 2012-07-08, 17:22 6
Ronoaro napisał/a:

Już miałem dać piwo, ale mój gust muzyczny okazał się szybszy. Wyprowadził lewego sierpowego i poprawił prawym, w rezultacie spadłem z fotela i jebłem się w łep. Mój gust muzyczny popatrzył na mnie z obrzydzeniem i krzyknął: "Ty chujcu, chcesz piwkować tą chujnię, choć dziś rano słuchałeś OST Drakuli Wojciecha Kilara? Popieroliło cię zasrańcu?!?"

Normalnie urzekła mnie twoja historia
Zgłoś
dimple 2012-07-08, 17:37
Pomijając już ścieżkę dźwiękową... To video jest tak obleśne że zara rzygnę
Zgłoś
manieeek 2012-07-08, 18:02 2
I tak 'bigos' najlepszy. Chłopaki są świetni ;]
Zgłoś
oksio2 2012-07-08, 18:09 2
2'33"- ta dziewczyna ma wąsy.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów