📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Qrwa tyle ciekawych rzeczy można robić, a ja siedze przed kompem...
To jeszcze nic... Jakbyście widzieli co szwagier czasem po pijaku z takim Zenkiem robi
Spoko najpierw trzeba miec na to kasę... Widzisz chciałbym uprawiac surfing, ale zobaczyłem ceny desek widziałem najtańszą za 200 funtów + cena biletu do usa czy australii i juz jestem obsrany. Snowboard taniej i bardziej dostępna opcja i staram się raz na 1-2lata być. Kiedyś chodziłem co tydzień na skałki, ale żeby mieć takie spoty jak na filmiku trzeba znowu tachać dupę po świecie (o własnym sprzęcie mówić nie muszę...).
PS jeśli ktos ma jakies info o dobrym downhillu na naszych rodzimych ziemiach śmiało pisać bo może uda mi się tanio rower skołować---> skąd oni kurwa te ceny do chuja pana biorą. Rowery w cenach samochodu...
EvilDog napisał/a:
Qrwa tyle ciekawych rzeczy można robić, a ja siedze przed kompem...
Spoko najpierw trzeba miec na to kasę... Widzisz chciałbym uprawiac surfing, ale zobaczyłem ceny desek widziałem najtańszą za 200 funtów + cena biletu do usa czy australii i juz jestem obsrany. Snowboard taniej i bardziej dostępna opcja i staram się raz na 1-2lata być. Kiedyś chodziłem co tydzień na skałki, ale żeby mieć takie spoty jak na filmiku trzeba znowu tachać dupę po świecie (o własnym sprzęcie mówić nie muszę...).
PS jeśli ktos ma jakies info o dobrym downhillu na naszych rodzimych ziemiach śmiało pisać bo może uda mi się tanio rower skołować---> skąd oni kurwa te ceny do chuja pana biorą. Rowery w cenach samochodu...
Rafcio187 napisał/a:
N.B. Są cycki[/size]
Prędzej te pedzie z YT zostawią film z kutasem na wierzchu niż nie ocenzurują gołych cycków, więc nie ściemniaj nam tu...
nie ma czasu na zabawy, trzeba zapierdalac!
This Is POLSKA!
This Is POLSKA!
Bez ładu i składu, jak to trafiło na główną?
Chyba ci się internety z kamerami w tytule popierdoliły,ale niech ci będzie.
@ProVVe
Nie przesadzaj. W Newquay też można surfować
Nie przesadzaj. W Newquay też można surfować
Za akrobatyke nikt nie kaze Ci placic. Poza tym sporty tego typu sa nieosiagalne,ale oczywiscie dla takich polaczkow-cebulaczkow jak my,co boja sie wystawic nos poza granice naszego chujowego kraju.Dla sredniej klasy obcokrajowca to sa sprawy groszowe.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów