Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co robi Ben Affleck w twojej dupie?
v................y
2017-08-18, 21:12
@up
Bije się z pisem, o swoje miejsce w szeregu.
Parafraza starego dowcipu - ale #pdk
Już się pisowskie katolickie ścierwa zleciały
e................s
2017-08-19, 4:31
nie karmić trolla
Tak wyglada dupa twojej rodzicielki jak odemnie wychodzi ... a art z przed dwóch lat ale co taki pedałek może innego znaleźć
v................y
2017-08-19, 9:51
@up
Nie moja wina, że ostatnia udana operacja naszej niezwyciężonej armii miała miejsce rok temu (nie dwa lata ziomuś, nawet pojechać komuś na poziomie podbazy trzeba umieć).
Dupa Kodziarza po dostaniu od patrioty
Widzę, że robisz z sadistica odpad z wyborczej czy Tvnu. Sam spotkałem się jeszcze będąc małym jak wojsko przy jakichś większych imprezach państwowych czy lokalnych, sprzedawało czy rozdawało grochówkę albo inne delicje. PIS można dojechać na wiele różnych sposobów, ale za robienie grochówki na impreze gdzie akurat był Rydzyk to iście michnikowska błazenada.
A................3
2017-08-19, 12:23
A za PRL to wojsko nie robiło grochówki na imprezach polowych?
Nienawidzę Rydzyka bo to jest pasożyt i kombinator ale wojsko od ZAWSZE robiło usługi dla władzy, jaka by nie była bo zawsze jest tej władzy "własnością" więc i władza sobie pozwala.
Robienie z tego afery to dziecinna naiwność albo zwykłą woda na młyn.
Tak że możesz p🤬lić o bólu dupy PISowców (którym nie jestem) i innych pierdołach co nie zmienia to faktu, że jesteś autorze po prostu kolejnym obrzydliwym manipulującym megafonem na usługach kogoś kto ma na ciebie i tak wyj🤬e.
Dodając informację sprzed roku nic o tym nie wspominając jest manipulacją. Jesteś manipulującą gnidą na miarę GW albo TVP, to tak jakbyś obciągał fiuta przeciwnikom PIS.
s................a
2017-08-19, 12:40
Za PRL było najlepiej teraz to nawet k🤬a do PRL wrócić nie potrafią co za nieudacznicy.
A co za j🤬a różnica czy rok temu czy wczoraj?
T................5
2017-08-19, 12:52
krasnal_hałabała napisał/a:
Nie wiem dlaczego ale większość twoich postów i tematów dotyczy polityki i w których to postach i tematach zazwyczaj plujesz na Polskę i wszystko co Polskie więc albo jesteś ojkofobem albo en.wikipedia.org/wiki/Hasbara
Ciekawe jak długo zajmie takim matołom nauczenie się faktu, że Polska i PiS to nie jest to samo.
Za wywoływanie bólu dupy zawsze piwko
Typowy 'inteligent' pisu:
- wrzucasz coś, co obraża nasz (nie)rząd? To jesteś komuchem
- wojsko za jest wykorzystywane przez rządzących? No spoko, za prlu tak damo było
- nie ubezpieczasz chaty, jesteś dzieciorobem, olałeś szkołę i tylko wyciągasz łapę po kasę? Prawdziwy patriota!!!
- ubezpieczasz dom, masz jedno dziecko, ukończyłeś studia i masz dobrze płatną pracę? Je(*kwa*)ny k(*kwa*)a złodziej, komuch k(*kwa*)a i ch(*kwa*)j. Kwiii kwiiii kwiiii teraz koryto jest nasze