Do próby wyciągnięcia z tarapatów Lexusa GX, użyli Lexusa RX. Efekt?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
po pierwsze to auto ma stały napęd na 4 koła (50/50) więc spokojnie powinien dać radę. Problem tkwi w oponach a nie, że to pedalski Lexus. Zaporożec na takich oponkach by się zakopał.
Oć ludzie maja problemy ;/ jak wyciągnąć lexus-a GX czy RX. Ja nie wiem jak od babki rentę wyciągnąć!
Pierdolicie, GX to bardziej luksusowa wersja Toyoty Land Cruiser (Lexus to marka Toyoty), a wiec mówienie, że GX nie radzi sobie w terenie jest czystą głupotą. Pojedź sobie nawet najlepiej przygotowaną terenówką, ale nie miej umiejętności i się nie wygrzebiesz. A Rx, nie jest terenówką, tylko SUV-em i nie jest przystosowany do jazdy w cięższym terenie, co widać na załączonym filmiku gdzie przywiesił się spodem. Zresztą opony odgrywają bardzo dużą rolę w terenie, a Rx ma szosówki.
To co mówisz jest jasne i się zgadzam, ale nie wiem po co takim czymś tam wjeżdżać skoro z założenia z tego się nie da wybrnąć bez uprzedniego przygotowania, nie wiem dlaczego mówienie, że GX nie radzi sobie w terenie jest głupotą, nie radzi sobie i tyle, jeśli miałby sobie poradzić to na pewno nie w wersji z seryjnymi oponami, do której porównywałem bądź co bądź Lexusy nie mają dużo szczęścia jeśli trzeba je podratować.
nie oszukujmy się takie auta nie mają szans z UAZami i innymi prawdziwymi terenówkami. Obstawiałem kiedyś ze strażą jedną imprezę i rozmawialiśmy z chłopakami którzy u nas w okolicy mają klubu 4x4 offroad. Jeżdżą "starymi gratami" i mieli "bardziej bogatego" kolege który przerzucił się na ładnego merola... dobrze ,że woził ze sobą linę bo tyle było z jego jazdy no chyba ,że na równy ,ubity tor motocrossowy wjechał podobno takie auta są za niskie i totalnie do dupy
Bo to tylko toyota stylizowana na auto terenowe
Najlepsze jest kurwa Skoda Yeti. Wystarczy pierwsza lepsza kałuża i samochod sobie nie radzi.
Ja pierdole w 4 chłopów, to oni ten samochód mogli wypchnąć z tej koleiny a nie się pierdolić w linki.
Teren nie jest trudny. To kierowca się nie wykazał.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów