Do próby wyciągnięcia z tarapatów Lexusa GX, użyli Lexusa RX. Efekt?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zaporożec z filmu, który był niedawno jest 100 razy tańszy i przynajmniej 10 razy lepiej radzi sobie z takim śmiesznym błotkiem Ale swoją drogą nieźle się wjebali, tego trzeciego już bym nie ciągnął
Pro kierowcy ślizga sie do jeszcze dojebać gazu aby całkowicie stracić przyczepność jak takie debile na te auta zarobiły
Tak czy owak chciałbym takiego Lexusa....
W Top Gear oceniono ten samochód jako ''Nie przystosowany do jazdy w terenie'' ... Ma wyglądać jak terenówka i dużo kosztować...
To są właśnie te "terenówki". Wsadzą tam tylko napęd 4x4 i już pierdolą że można tym Mount Everest zdobywać...
No i w pizdu i sie zakopał
A czego się spodziewaliście? Jak chcieli mieć samochody terenowe to mogli wydać pół miesięcznej pensji na stare Pajero, Patrola czy (sądząc po języku) rodzimego UAZa do katowania a lexusami dalej jeździć jako wygodnymi, bajeranckimi SUVami...
Historia lubi się powtarzać
ruski myslał ze odzieje sie jak krzaczek to zrobi z SUVa Hummera,..pffff
Po pierwsze SUV to nie terenówka, a po drugie jak chce się jeździć w terenie wypadałoby założyć odpowiednie opony.
Cioty i tyle.
Cioty i tyle.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów