Ja sam musiałem to dwa razy przeczytać, bo kurwa nie uwierzyłem w to, co właśnie przed chwilą przeczytałem...
Ja sam musiałem to dwa razy przeczytać, bo kurwa nie uwierzyłem w to, co właśnie przed chwilą przeczytałem...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
blezio czy Ty czasami za blisko księdza nie byłeś ? Natomiast bezio 22 bardzo się uwiarygodniłeś tym że napisałeś iż jesteś ateista.
Mojego nicku nie zdrabniaj... I o chuj Ci chodzi?
Nie bzdura bo był tu wcześniej filmik, więc zadaj sobie trochę jebanego trudu zanim zaczniesz być opiniotwórczym zdystansowanym gościem.
Setritus
Ależ jesteś twardziel, naprawde nazwać kogoś "ty polska kurwo" och! Wszystkim nam tutaj zaimponowałeś, będziemy pamiętać że nie ma co z tobą zadzierać, w końcu posuniesz się do wszystkiego!
Młody jestem, to i głupi. Kiedyś myślałem, że można mieć "lewicujące" poglądy. Popierać ruchy na rzecz kobiet, nie mieć nic do gejów, być otwartym na inność.
Gówno prawda, tylko twardym sprzeciwem uchowa się to, co sprawia, że niektóre opluwające Polskę i Katolików osoby robią to po Polsku. Doceń śmieciu jeden z drugim to kim jesteś.
szkoda że 500 lat temu tacy pokorni nie byli...
@Ezoteryk ty pierdolony bucu. Co ci chrześcijanie zawinili? Pokazali właśnie swoją wyższość nad tym lewackim ścierwem, chociaż równie dobrze mogliby się z nimi napieprzać. A Ty chcesz się kurwa dopasować do ogólnej nagonki na Kościół i pierdolisz takie głupoty.
Jebnij się w łeb.
tym, że są
Ps. A ty chcesz się dopasować do ogólnej nagonki na lewaków i pierdolisz takie głupoty? (dorównałem ci poziomem?)
Pisałem to raz i napiszę raz jeszcze. Ta cała dzisiejsza nagonka na wszystko co konserwatywne to podręcznikowy przykład manipulowania tłumem.
1. Określamy przeciwnika.
2. Wyśmiewamy i kpimy z niego.
3. Dystansujemy się od niego co daje nam poczucie wyższości.
4. Kpiny i śmiechy przeradzamy w nienawiść i w efekcie przemoc.
Tolerancyjni tolerują tylko siebie we własnym gronie, do niczego innego tolerancji nie przejawiając. Dziś chcą zmian, jutro będą chcieli budowania szubienic, pojutrze na tych szubienicach będą wieszać.
"a śpiewak, także był saaam..."
"a śpiewak, także był saaam..."
No cóż, zazwyczaj staram się ignorować posty jak widzę że mam do czynienia ze zwykłym prostakiem (a tak wnioskuję po "zawiłości" Twojej odpowiedzi) jednak coś Ci podpowiem. Akurat pierwszy przykład manipulowania tłumem był zdefiniowany pierwotnie przez Nicolas'a de Condorcet'a, XVIII wiecznego liberała z krwi i kości. Chyba się nie wyrzekasz spuścizny swoich ideologicznych ojców?
DUST DEVIL pozwolono na jedno to teraz chcą następnego. Pedofile w Holandii mają swoją partię a niedawno podjęli próbę zalegalizowania tego procederu argumentując że tacy się urodzili. Gdzieś to już słyszałem...
Już wcześniej zauważyłem, że to nie do mnie, ale zapomniałem o edycji posta. Sory... BTW Blaze czyta się jako blejz, a zdrobnienie z Polskim to właśnie blejzio, więc myślałem, że o mnie chodzi.
A dobra, przeoczyłem link wyżej.
Dzicz i tyle.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów