Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
najczęsciej sie to obserwuje na pijanych ździrach
Eh, ale niestety.. ten angielski.. brzmi - zacytuje tutaj tekst Stewie`go z Family Guy`a, z pamięci- "wasz język brzmi jakbyście go żuli i wypluwali".
tylko, że to brzmi bardzej jak akcent australijski.
Mogła by wpaść pod ten pociag , byłby Hardzik:)
WTF? jaki pociag? stary daj namiar na swojego dilera
a co to za podpis "startuję w MMA" ,nie ma tam nic o MMA więc to zmień bo ludzie będą zle kojarzyli ten sport. już kojarzą bo bijatykach wiejskich Pudziana :/
PS: tylko frajerzy co nie mają jaj biją kobiety.
nie ważne czy go uderzyła i on oddał. każdy koleś co bije kobietę jest frajerem. jeśli bym coś takiego zobaczył to bym zareagował i spuścił mu mega wpierdol.
a co to za podpis "startuję w MMA" ,nie ma tam nic o MMA więc to zmień bo ludzie będą zle kojarzyli ten sport. już kojarzą bo bijatykach wiejskich Pudziana :/
Już lepiej się nie napinaj, czasami kobiecie trzeba porządnie przypierdolić aby nie czuła się że jest nietykalna.
i jakby jakaś suka napieprzała cie pałą to też byś się nie bronił bo "nie wypada". Też jestem zdania że kobiet się nie biję, no chyba że to one zaczną
*parteru
nie ważne czy go uderzyła i on oddał. każdy koleś co bije kobietę jest frajerem. jeśli bym coś takiego zobaczył to bym zareagował i spuścił mu mega wpierdol.
najwyżej lekko z płaskiego ale nie prostego na szczękę ! może oszpecic kobitę
jak Cię lekko uderzyła kobieta to bez przesady.......... ja to bym wjechał w nogi ,do partetu i duszonko ... dobranoc
*parteru
podsumowując tylko to co napisałeś
ratując twarz powinieneś teraz sam sobie spuścić mega wpierdol wykrzykując przy tym JESTEM FRAJEREM a potem wjechać nogą w noge , do parteru i zrobić duszonko i iście MMA'owskim stajlu.
najpierw pierdolisz, że frajerzy biją kobiety a teraz do parteru i dusić? jebnij się w czoło
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów