Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
najwyżej lekko z płaskiego ale nie prostego na szczękę ! może oszpecic kobitę
Ona bez żadnego uderzenia była oszpecona
z pałą to co innego, ale jak Cię lekko uderzyła kobieta to bez przesady. można inaczej to zrobic nie używając technik uderzanych ja to bym wjechał w nogi ,do partetu i duszonko ... dobranoc
*parteru
Ty jej duszonko w parterze, a okoliczni kolesie Ciebie na buty i Tobie by chrupnął nosek. Za dużo się naoglądałeś BJJ.
Już podczas pierwszych zajęć K-M, sambo, czy innego combatu uczą że parter w miejscu publicznym nie ma raczej zastosowania, nadaje się najwyżej na zawody gdzie masz sędziego i walkę 1 na 1 (obwarowaną przepisami).
Swoją drogą wydaje mi się, że dostała z łokcia, więc koleś przegiął (chociaż nie wiadomo co było przyczyną kłótni). Dziwne, że to ustała, chociaż może miał to na uwadze i nie użył całej masy. ;->
pozdr
proszę nie odpisywac na ten post. nie będę się kłócił na necie po za tym jest lato i nie mam na to czasu.
Teraz pomysl ile czasu musial by ja dusic zeby " odplynela ". Pewnie z dobre 3 minuty , chociaz biorac pod uwage ze "zwieksz(yla) mase" to do 5 bys musial stac nad nia.
Jak wam kiedys dobry wpierdol spuszcza to zmienicie zdanie co do bojek itp. Jednak sa sposoby na unikniecie walki, tym bardziej z kobieta.
Szkoda, ze jak przychodzi czas na solo to kazdy z tych "damskich bokserow" co tu pisza spierdala gdzie popadnie.
nie ważne czy go uderzyła i on oddał. każdy koleś co bije kobietę jest frajerem. jeśli bym coś takiego zobaczył to bym zareagował i spuścił mu mega wpierdol.
a co to za podpis "startuję w MMA" ,nie ma tam nic o MMA więc to zmień bo ludzie będą zle kojarzyli ten sport. już kojarzą bo bijatykach wiejskich Pudziana :/
PS: tylko frajerzy co nie mają jaj biją kobiety.
Nie ma to jak dzieci neo. Siedzą przed kompem i pierdolą kogo by to nie zajebali i jaki wpierdol nie spuszczają na osiedlu niesfornym karkom
chcą równouprawnienia niech zaczną od boksu albo MMA ^^
i był piękny łokieć na mordę +
On ją butelką walną dlatego też był taki odgłos
jeśli bym coś takiego zobaczył to bym zareagował i spuścił mu mega wpierdol.
Bić się w obronie takiego paszteta? Ocipiałeś?!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów