Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
raczej na zejscie lawiny to nie wygladalo wiec co ona kurwa zrobila? skoczyla na glowke w snieg stwierdzam atencyjny fejk
Jeździli w puchu, czyli świeżo spadłym nie ubitym śniegu. Jazda w puchu jest inna niż po uszykowanej trasie. Sam miałem okazję jeździć w puchu na snowboardzie i porównałbym to do surfingu.
Generalnie jest fajnie dopóki się nie wywalisz, bo ciężko się z tego wstaje. Sam się wywaliłęm na plecy w takim metrowym puchu i parę minut się odkopywałem.
Ściemniacze. kręcący fejki do neta.
Jest! pierwszy!
Fejczur. po czyms takim powinna wziac mega wdech jak topiacy sie czlowiek tymczasem jeszcze normalnie i trzezwo z nimi gadala.,
tfu
Druga!
raczej na zejscie lawiny to nie wygladalo wiec co ona kurwa zrobila? skoczyla na glowke w snieg stwierdzam atencyjny fejk
Trzeci!
Stwierdzam wszem i wobec, że... w dupie razem byliście i gówno widzieliście. Wypowiadaja się internetowe łajzty co w życiu na nartach nie jeździli.
I nawet nie będę wam tłumaczył dlaczego się mylicie, pozwolę wam umrzeć takimi głupimi
Jeździli w puchu, czyli świeżo spadłym nie ubitym śniegu. Jazda w puchu jest inna niż po uszykowanej trasie. Sam miałem okazję jeździć w puchu na snowboardzie i porównałbym to do surfingu.
Generalnie jest fajnie dopóki się nie wywalisz, bo ciężko się z tego wstaje. Sam się wywaliłęm na plecy w takim metrowym puchu i parę minut się odkopywałem.
Skąd mogą to wiedzieć łajzy wiedzące najlepiej od wszytkich? przecie to je kurła fejk!! Zostaw! nie tłumacz , niech zdechnie takie głupie
Jest! pierwszy!
Druga!
Trzeci!
Stwierdzam wszem i wobec, że... w dupie razem byliście i gówno widzieliście. Wypowiadaja się internetowe łajzty co w życiu na nartach nie jeździli.
I nawet nie będę wam tłumaczył dlaczego się mylicie, pozwolę wam umrzeć takimi głupimi
Skąd mogą to wiedzieć łajzy wiedzące najlepiej od wszytkich? przecie to je kurła fejk!! Zostaw! nie tłumacz , niech zdechnie takie głupie
Przecież to jest reklama łopaty nagrana 10 metrów od stoku. O czym ty pierdolisz?
Kto k***a jezdzi na nartach z szpadlem w plecaku?
Większość rozsądnych skitourowców. Łopata, sonda i pieps to lawinowe ABC. Podstawa zimowej turystyki górskiej i skitouringu.
Ściemniacze. kręcący fejki do neta.
Polakom rozpierdala czaszkę ze niektórzy mają mózg i sa mądrzy przed szkoda.
jak się zjeżdża poza trasą gdzie jest ryzyko lawinowe to nadajnik+odbiornik+łopata lawinowa to podstawa wyposażenia, więc tam na górze się nie posrajcie przypadkiem że niby fejk
Podstawa wyposażenia? Jeśli 5% jeżdżących poza trasami ma choćby jeden z podanych przez ciebie sprzętów to jest dobrze
Polakom rozpie**ala czaszkę ze niektórzy mają mózg i sa mądrzy przed szkoda.
No to fajnie, ale niezłą trzeba być melepetą żeby się nabrać na takiego fejka-reklamę
Kto kurwa jezdzi na nartach z szpadlem w plecaku?
Każdy szanujący się freerider.
1. Nie ma tutaj żadnej lawiny, więc niby wyrżnęła sama.
2, Gdyby tak było - przy takiej "rakiecie" w "zabetonowny śnieg" - kręgosłup szyjny by nie wytrzymał.
3. Kopanie rękoma widoczne na filmiku to bzdura. Niejeden już wyzionął ducha bo nie dało się do niego dokopać na czas.
Przecież to jest reklama łopaty nagrana 10 metrów od stoku. O czym ty pierdolisz?
Taa reklama łopaty którą stara napierdalała cię po tym pusty łbie.
Macie pierdolone fejki, wasze życie jest pierdolonym matrixem więc śmiało próbujcie przeskoczyć z wieżowca na wiezowiec
Tepe chuje tfu...
manchestereveningnews.co.uk/news/uk-news/dramatic-moment-skier-rescues...
jak się zjeżdża poza trasą gdzie jest ryzyko lawinowe to nadajnik+odbiornik+łopata lawinowa to podstawa wyposażenia, więc tam na górze się nie posrajcie przypadkiem że niby fejk
Dokładnie, mogę jeszcze dorzucić do kompletu plecak z airbagiem
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów