📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
alexandrus napisał/a:
Taa reklama łopaty którą stara napierdalała cię po tym pusty łbie.
Macie pierdolone fejki, wasze życie jest pierdolonym matrixem więc śmiało próbujcie przeskoczyć z wieżowca na wiezowiec
Tepe chuje tfu...
Dokładnie, mogę jeszcze dorzucić do kompletu plecak z airbagiem
aleksandrusek placze bo mu reklame łopat za szybko ludzie rozkminili, idz byc durniem w inne miejsce.
Isakpm napisał/a:
Kto kurwa jezdzi na nartach z szpadlem w plecaku?
Tak zwane lawinowe ABC (detektor lawinowy, łopata i sonda). Jak Cię jebnie lawina to reszta ekipy łatwo cię namierza swoimi detektorami i odkopują. Na filmie widać profesjonalne podejście- puścili mięsko armatnie które zarwało lawinę, a potem na spokojnie mogli sobie zjechać i odkopać mrożonkę, lub nie
LuzaQ napisał/a:
aleksandrusek placze bo mu reklame łopat za szybko ludzie rozkminili, idz byc durniem w inne miejsce.
Zajebiście , że widać markę łopaty dzbanie
alexandrus napisał/a:
Zajebiście , że widać markę łopaty dzbanie
No właśnie. Zresztą jaki miałby być przekaz? Kup naszą łopatę. Nigdy nie wiadomo jaką laskę zdążysz odkopać?
darayavahus napisał/a:
Ściemniacze. kręcący fejki do neta.
Albo ktoś kto chce sobie hopy usypywać, sam tak robię gdy jestem w górach, saperka to podstawa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów