Skill jest
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
Miałem niemieckie Pokemon Blue, chuja rozumiałem ale grałem jak oszalały
No to tego może z 5 % z was pamięta a może i nie
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
RymOwator napisał/a:
większość pewnie nie pamięta lat pegasusa i przedmuchiwania dyskietek które nie działały..
do dzis zaluje ze mojego oryginalnego pegazusa oddalem kuzynom
gejboje i pedałzusy byly chujowe, comodore i amiga znacznie lepsze:D
do dzis zaluje ze mojego oryginalnego pegazusa oddalem kuzynom
Morei_Sky napisał/a:
Jak to większość nie pamięta pegazusa ? To co sama gimbusiarnia tu jest ? Napeno więcej niż 50% ma powyżej 25 lat.
ja mam 20 i pamiętam te czasy... miało się nie jednego, aż się łezka kręci w oku jak się tego słucha
Ta piosenka która leci bardzo przypomina mi piosenke z gry "Bucky O'Hare" jeśli ktoś w to grał to szacun naprawdę zajefajna gierka i polecam na emulator
mnie nie było na to stać, bawiłem się ziemniakami i cebulą, to było dzieciństwo
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów