Skill jest
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
odpalam wczoraj swojego gameboy'a II a on kurwa nie działa. Stare czasy minęły bezpowrotnie....
tak na dobrą sprawe obeszło by się bez miksera nie robi nim nic poza odcinaniem filtra dolnoprzepustowego,piwo dałem za przypomnienie mi tych 8bitowych hitów
większość pewnie nie pamięta lat pegasusa i przedmuchiwania dyskietek które nie działały..
Jak to większość nie pamięta pegazusa ? To co sama gimbusiarnia tu jest ? Napeno więcej niż 50% ma powyżej 25 lat.
danielfb ( czytaj daniel lovam facebooka ) dał mi piwo! Nie wiem czy się cieszyć czy płakać....
Aktualnie mam 20 lat i bardzo dobrze pamiętam czasy kiedy znajomi mieli pegasusa, ja miałem pegasusa i grało się u kogoś a komputerem zarządzał ojciec który w tamtych czasach miał większą wiedzę niż ja a internetu nie znałem. Nowe technologie pokazywali mi znajomi jak nowy PC, świetne podzespoły i takie coś jak Gameboy, którego nigdy nie miałem aczkolwiek widziałem i grałem dzięki właśnie znajomym. Ale to było sporadycznie gdyż większość czasu spędzało się na dworze ze znajomymi bawiąc się codziennie w coś innego bo przecież byliśmy dzieci i poznawaliśmy to wszystko - nowe zabawy, nowe pomysły, nowe przypały a teraz ludzie się porozchodzili we własne strony, zabawa to już nie te lata i zostaje tylko melanż, jakiś sport, suche rozmowy z kimś (kto co lubi). Mógłbym w sumie rozpisać całe zajebiste dzieciństwo które nigdy nie wróci bo pamiętam na prawdę wiele rzeczy.
PS: Chętnie wracam do starych gier z roku 2000+/-, bardzo lubię "ośmiobitówki" i powiadam że chciałbym przeżyć dzieciństwo jeszcze raz.
PS: Chętnie wracam do starych gier z roku 2000+/-, bardzo lubię "ośmiobitówki" i powiadam że chciałbym przeżyć dzieciństwo jeszcze raz.
Typowy DJ szał chuja przy konsoli a na dobrą sprawę nic się nie zmienia.
-Otto von Bismarck
A baterie włożył?
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów