Mądre psisko, nie to co sierściuchy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Nagrałbym sobie tez dwa teksty, później puściłbym na ciągłe odtwarzanie. Zastanawia mnie ile by wytrzymał.
Głupi jest, bo mój lubi kąpiele tak samo jak spacery
aja nie mam psa bo mi autobus przejechał i mi sie zrobiło smuto jak obejrzałem ten film
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
A ja jestem ciekaw jak długo właściciel psa musi dojrzewać do tego, żeby mieć kota.
borisklinga napisał/a:
aja nie mam psa bo mi autobus przejechał i mi sie zrobiło smuto jak obejrzałem ten film
To trzeba było robić foty i wrzucać na harda
Durne, amerykańskie psisko.
Mój po haśle "kąpiel" nie da się wyciągnąć spod kredensu przez pół godziny, choćbym mu surową wołowinę i siedem dziewic obiecywał.
I szybko pokapował że łóżko podnoszę i go wyciągam, a z kredensem nie daję rady...
Mój po haśle "kąpiel" nie da się wyciągnąć spod kredensu przez pół godziny, choćbym mu surową wołowinę i siedem dziewic obiecywał.
I szybko pokapował że łóżko podnoszę i go wyciągam, a z kredensem nie daję rady...
> Swietnie sie komunikuja mowa ciala (swoja droga wedlug naukocow w 90% komunikujemy sie mowa ciala miedzy soba (czlowiek z czlowiekiem))
> Sa oczami slepych
> Sa rekami kalekich
> Sa przyjacielami samotnych
> Potrafia zrozumiec ludzka mowa* (tonacje i pojedyncze wyrazy)
> Sa lojalne
Ale w przkonaniach plebsu madry pies to taki ktory chowa sie pod lozko kiedy uslyszy "mycie". Pozniej tylko placz jak sie widzi psa nad ktorym ktos sie znecal bo jego pies nie byl na tyle "madry" zeby zrozumiec wlasciciela.
> Sa oczami slepych
> Sa rekami kalekich
> Sa przyjacielami samotnych
> Potrafia zrozumiec ludzka mowa* (tonacje i pojedyncze wyrazy)
> Sa lojalne
Ale w przkonaniach plebsu madry pies to taki ktory chowa sie pod lozko kiedy uslyszy "mycie". Pozniej tylko placz jak sie widzi psa nad ktorym ktos sie znecal bo jego pies nie byl na tyle "madry" zeby zrozumiec wlasciciela.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów