Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Samodzielne i niezależne w chuj
Toksyczna męskość - to nie to ze mężczyźni są toksyczni. To zbior przyjętych przez społeczne normy zachowań mężczyzn które są dla nas autodestrukcyjne. Vide - chłopaki nie płaczą, badz facetem nie płacz, facet nie może być smutny, facet nie może mieć depresji itp itd.
Wiesz co jest w tym velture najgorsze? Ze prawactwo bedzie sie rękami i nogami zapierać ze zachowania wyzej wspomniane takie powinny być a normy wielkiego potężnego stabilnego emocjonalnie mężczyzny zachowane. Faceciki w białej zbroi sami bronią systemu przez ktory tak kurewsko duży jest odsetek samobójów wśród mężczyzn. Sami bronią systemu autodestrukcyjnego dla nich.
Brawo, może już niedługo zauważysz tez bledy logiczne wynikające z mizoginii, ksenofobi czy rasizmu. Jestes na dobrej drodze
Wow. Prawak velture zauważa zjawisko toksycznej meskosci z która te złe lewaki chcą walczyc.
Toksyczna męskość - to nie to ze mężczyźni są toksyczni. To zbior przyjętych przez społeczne normy zachowań mężczyzn które są dla nas autodestrukcyjne. Vide - chłopaki nie płaczą, badz facetem nie płacz, facet nie może być smutny, facet nie może mieć depresji itp itd.
Wiesz co jest w tym velture najgorsze? Ze prawactwo bedzie sie rękami i nogami zapierać ze zachowania wyzej wspomniane takie powinny być a normy wielkiego potężnego stabilnego emocjonalnie mężczyzny zachowane. Faceciki w białej zbroi sami bronią systemu przez ktory tak kurewsko duży jest odsetek samobójów wśród mężczyzn. Sami bronią systemu autodestrukcyjnego dla nich.
Brawo, może już niedługo zauważysz tez bledy logiczne wynikające z mizoginii, ksenofobi czy rasizmu. Jestes na dobrej drodze
Tu chodzi o to żę ludzi nie kształci się o emocjach. Teraz ja od 2 lat stosuje Technikę Uwalniania rd. Hawkinsa- zgoogluj sobie. Facet ma prawo do płaczu. Ale tu chodzi by wyrzygać ten smutek z siebie i potem działać.
Facet też ma prawo się bać. Ale jest tak że możesz się bać ale coś i tak zrobić. Ja tak wiele razy robiłem.
CO ciekawe facet który jest kompletny ze swoimi emocjami staje się silny psychicznie.
Taki który od małego udaje że jest na 100 procent i nie odczuwa i nie uwalnia takich niskich uczuć jak strach, żal, wstyd, gniew - pierdolnie się na sznur albo wpadnie w narkotyki/alkoholizm...
To jest paradoks że oni świadomie nas nie uczą tego bo ludzie byliby szczęśliwy i by nie kupowali...
Wow. Prawak velture zauważa zjawisko toksycznej meskosci z która te złe lewaki chcą walczyc.
Ty chyba naoglądałeś się zbyt wielu filmów z Bogusławem Lindą. Kto Ci powiedział że facet nie może płakać ,mieć depresji czy być smutnym? Facet może wszystko! I to lewaka najbardziej boli. Różnica polega na tym że facet z problemami albo poradzi sobie sam albo uda się do specjalisty i problem rozwiąże, bo wie że jeśli tego nie zrobi to toksyczna kobiecość go sobie wymieni z tekscikiem o braku bezpieczeństwa a koleżanki jeszcze jej przyklaszczą.
Normalny racet ma wypić flachę, zerżnąć koleżankę i pierdolnąć pięścią gościa, co go wkurwił.
A jak ma problem, dzwoni do kumpla, z którym ostatnio pił
Hehe dobre, wole tak niż być ruchaną w dupe pizdą w rurkach którą nie wie do czego jest młotek. Dzis idziesz ulica i cioty z różowymi włosami chodzą po ulicy zaryczane jak 12 latka z ktira zerwał chlopak, tfu. Ja w życiu widziałem jak moj ojciec płaczę 2 razy, jak mu zmarła matka i ojciec, i wiesz za ci go szanuje, wlasnie za to. Bo zawsze jak jest chujowo , to facet ogarnia sie w 5 minut i wyprowadza sytuacje na prostą, a nie zamyka sie w pokoju i placze do podusi.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów