Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-25, 23:00
Do kostuchy
K................n • 2015-07-01, 2:10
Latam sobie po bashu, a tu takie coś:

8 grudzień 2009, 10:11.

<Procek> Droga Kostucho...
<Procek> W tym roku zabrałaś mi mojego ulubionego tancerza Michaela Jacksona, ulubionego aktora Patricka Swayze, mojego ulubionego piosenkarza Stephena Gately i moją ulubioną aktorkę Farę Fawcett.
<Procek> Jak wiesz, moimi ulubinymi politykami są Jarosław oraz Lech Kaczyńscy.
<Procek> Pozdrawiam

Pierdolony się zdziwił pewnie w 2010...
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
TheByQ 2015-07-01, 4:54 9
Lech może nie był najbardziej lubianym prezydentem, ale za to z jakim hukiem odszedł!
Zgłoś
Pierre d'Ollony 2015-07-01, 6:11 53
@up, a czy jakikolwiek był lubiany? Przecież to zwykłe kozły ofiarne dla motłochu tak samo jak premierzy, a ci co mają realną władzę zawsze pozostają w cieniu.

Tak, tak, wiem, "spiseg", iluminaty i masony, spoko, nie mam zamiaru nikogo uświadamiać.
Zgłoś
Bankracy 2015-07-01, 9:17
Stare jak świat, parę lat temu przeleciało pół internetu i parę gazet (nie jestem pewien czy w CKMie nie było)
Zgłoś
Zero_Cool_ 2015-07-01, 14:59 5
Klarkson napisał/a:

Latam sobie po bashu

Nie zapomnij sprawdzić jeszcze naszej-klasy.
Zgłoś
L................a 2015-07-01, 15:30 8
Jaruś zjebał sprawę i nie wsiadł na pokład tupolewa.
Zgłoś
K................n 2015-07-01, 16:25 1
@Zero_Cool_

Nie zapomnij kupić maści na ból odbytu, chyba Ci się skończyła. Będę chciał to założę sobie konto na tym spierdolonym serwisie jakim jest nasza-klasa, chuj Ci do tego.
Zgłoś
Zero_Cool_ 2015-07-01, 16:46 4
@Klarkson,

O ty kurwa debilu bez szkoły... Chodziło o to, że bash jest już tak kurwa stary i niepopularny co nasza-klasa, a swój okres świetności oba te serwisy miały mniej więcej w tym samym czasie.

Nie pozdrawiam .
Zgłoś
K................n 2015-07-01, 17:00 1
@Zero_Cool_

Hultaju, zadzierasz z niewłaściwym człowiekiem! Masz rację bash już nie jest tak popularny jak kiedyś, ale są tam rzeczy, dla których warto wrócić od czasu do czasu.

Ja pozdrawiam.
Zgłoś
Zero_Cool_ 2015-07-01, 17:21
Klarkson napisał/a:

Hultaju, zadzierasz z niewłaściwym człowiekiem!

"O kurwa... Grubo" - tyle słowem komentarza.

Od siebie dodam jeszcze - ryj tam śmieciu
Zgłoś
K................n 2015-07-01, 17:41 1
@up

Wyładowywanie frustracji w internecie to nienajlepszy pomysł. Chcesz mogę Ci jakoś pomóc. Zapewniam, że zmienisz swoje nastawienie od pierwszej konsultacji.
Zgłoś
androgenius 2015-07-01, 17:42 3
Cytat:

Pierdolony się zdziwił

Pierre d'Ollony napisał/a:

@up, a czy jakikolwiek był lubiany? Przecież to zwykłe kozły...

Na zdziwionego nie wygląda
Zgłoś
K................n 2015-07-01, 17:46
@up

Hahaha poprawiłeś mi humor, łap piwko!
Zgłoś
ellsworth 2015-07-01, 18:11 2
Pierre d'Ollony napisał/a:

@up, a czy jakikolwiek był lubiany? Przecież to zwykłe kozły ofiarne dla motłochu tak samo jak premierzy, a ci co mają realną władzę zawsze pozostają w cieniu.

Tak, tak, wiem, "spiseg", iluminaty i masony, spoko, nie mam zamiaru nikogo uświadamiać.

Jeszcze żydzi i cykliści.
Zgłoś
Pwls 2015-07-01, 20:58
Klarkson napisał/a:

@Zero_Cool_

Hultaju, zadzierasz z niewłaściwym człowiekiem!

This shit made my day.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem