📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
O ja pierdolę
@Autor wiesz ile wysiłku musiałem włożyć żeby nie wybuchnąć śmiechem na całe biuro? Made my day
@Autor wiesz ile wysiłku musiałem włożyć żeby nie wybuchnąć śmiechem na całe biuro? Made my day
No i dojechali na główną. Szkoda, że nie na harda.
Ja jebie prawdziwe to jak chuj. Po wybuchu poduszki powietrznej w srodku unosilo by sie od pylu. No, ale prosta rozrywka dla prostych debili. Jak widac wiekszosc uwierzyla.
@up oh ty ekspercie, jesteś taki męski i domyślny, filmów pewnie w ogóle nie oglądasz. Tylko hard sie liczy
@doredo
czarnyblack moze miec racje... wiadomo, ze na sadolu zarejestrowani sa tylko experci no ale moge powiedziec, ze dojechalem do rozbitego samochodu zony chyba z pol godziny po kolizji. W srodku nadal unosilo się pełno pyłu a zona myślała, ze samochod sie pali.
Filmik moze być fejkiem, jesli prawdziwy to experci niech się wypowiedzą - może tam poduszki nabijane są innym gównem niż w Europie i dlatego brak pyłu. Jeśli tym samym to dlaczego jest taka dobra widoczność - to pytanie zostawiam ekspertom.
Fejk czy nie - dobry filmik. Czesto zdarza się, ze ktos pilnuje innych na drodze i tym samym nie patrzy gdzie jedzie. Czasem ktos sie skupia na lusterku i obserwuje chuja co jedzie z tyłu na dlugich czy coś innego a po kilku chwilach przypierdala w samochod przed sobą...
czarnyblack moze miec racje... wiadomo, ze na sadolu zarejestrowani sa tylko experci no ale moge powiedziec, ze dojechalem do rozbitego samochodu zony chyba z pol godziny po kolizji. W srodku nadal unosilo się pełno pyłu a zona myślała, ze samochod sie pali.
Filmik moze być fejkiem, jesli prawdziwy to experci niech się wypowiedzą - może tam poduszki nabijane są innym gównem niż w Europie i dlatego brak pyłu. Jeśli tym samym to dlaczego jest taka dobra widoczność - to pytanie zostawiam ekspertom.
Fejk czy nie - dobry filmik. Czesto zdarza się, ze ktos pilnuje innych na drodze i tym samym nie patrzy gdzie jedzie. Czasem ktos sie skupia na lusterku i obserwuje chuja co jedzie z tyłu na dlugich czy coś innego a po kilku chwilach przypierdala w samochod przed sobą...
Dzisiaj, Może mieć racje, prawdopodobnie nawet ją ma. Jego komentarz jest jednak na tyle przesycony arogancją, że musiałem go wyśmiać z tych "prostych debili" płynie wszak właśnie jego debilizm i prostota
czarnyblack napisał/a:
Ja jebie prawdziwe to jak chuj. Po wybuchu poduszki powietrznej w srodku unosilo by sie od pylu. No, ale prosta rozrywka dla prostych debili. Jak widac wiekszosc uwierzyla.
Ziomuś, składaj CV do tego Pana - praca w jego gabinecie dla Ciebie gwarantowana.
A tak BTW jedno i drugie siebie warte. Za trzymanie telefonu w łapie w trakcie prowadzenia policja powinna łapy upierdalać. Kierując masz skupić się na prowadzeniu auta, a nie na czymś innym. Najbardziej rozpierdalają mnie ci, co mają auta za kilkaset koła, a prowadząc gadają przez telefon. Jeździłem nie raz takim autem, i po sparowaniu z zestawem BT, które takie auto ma w standardzie, mając łapy na kierownicy gada się dużo wygodniej, niż jakbyś siedział w salonie swego domu z telefonem przy uchu.
pierwszy raz widzę gdy Putin ciesząc się, popuścił w slipy
Znowu ten fejk tutaj?
daliście się na fake jak dzieci
widać co jest z przodu, pusto
zatrzymanie jest nagłe więc wchodzi w grę tylko czołówka
widać co jest z przodu, pusto
zatrzymanie jest nagłe więc wchodzi w grę tylko czołówka
@radek225 dacia za 40 klocków ma radio z bluetooth i przyciskami na kierownicy
Nie wiem czy poza Ładą ktoś produkuje auta bez tego szajsu.
Nie wiem czy poza Ładą ktoś produkuje auta bez tego szajsu.
Fejk, ale piwo za pomysł
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów