📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
tylko jebnął go a spojrzcie, co za fenomenalny trik! za jednym razem powiedzial ze ma isc spac, otworzyl drzwi i polozyl go na lozku
ramzei napisał/a:
Gość po takim strzale, będzie uszkodzony do końca życia...
Patrząc na jego fryzurę można stwierdzić, że był uszkodzony wcześniej.
To jakiś amerykancki Hary Poter, że jak mu kazali iść spać, to się wjebał do schowka?
ramzei napisał/a:
Gość po takim strzale, będzie uszkodzony do końca życia...
Bez przesady, plaskacza wyłapał i tyle.
Jak ktoś tam widzi plaskacza zamiast pięści to jest ślepy. Głupi zresztą też. Nawet przywalił z rozpędu lekko we framugę, ścianę, drzwi czy co tam po lewej. Wyraźnie widać pięść.
" Mój ojciec pił... Pił i nigdy mnie nie uderzył! Obiecałem sobie, że będę innym człowiekiem... niestety ja już pije *JEB*"
Mam nadzieje,że młody obudzi go kiedyś w nocy-nozem w serce.
Przecież to jest ustawione. Tamten stał w miejscu, drugi nagrywał, a kolejny uderzył.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów