📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Na Banksa zepsuł eksponat...
jak na moje oko próbował lądować telemarkiem, ale mu nie wyszło
Filmik dedykowany wszystkim tym, którzy pisali "prawie się udało" przy materiałach o tym "jak ochroniarz złapał dziecko".
Cryo napisał/a:
Szczerze mówiąc żal mi się zrobiło tego gówniaka. Straszny widok
Dziecka naprawdę szkoda. Mam chociaż nadzieję, że rodzice zapłacą za to, że go nie przypilnowali.
szkoda dziecka, ale te skośne to ogólnie jakąś znieczulice do dzieciaków mają
Dzieciak sobie czeka na matkę, też mi szkoda tego goferka z dżemorem co upadł. Młody teraz z podłogi zlizuje
Dobrze mu tak.
Dzieciak oddycha a oni kurwa nagrywają no ja pierdole. Ten naród tylko poćwiartkować i psy karmić, osobiście sam kupię z 250kg takiego mięsa dla psa. Znieczulica totalna, empatii zero
To raczej było jego ostatnie tchnienie.... przykre.
Cytat:
W chinach jak zwykle - wyjebane wszyscy, trzeba nagrać na neta
Gilera1231 napisał/a:
Dzieciak oddycha a oni kurwa nagrywają no ja pierdole. Ten naród tylko poćwiartkować i psy karmić, osobiście sam kupię z 250kg takiego mięsa dla psa. Znieczulica totalna, empatii zero
Ale wiecie że w chinach ludzie postronni specjalnie nie udzielają pomocy? Mają głupie prawo i potem ofiara może pozwać tych pomagających i w razie wygrania sprawy ten co pomaga może płacić duże piniondze za niefachowe udzielenie pomocy i większość z nich po prostu się boi konsekwencji finansowych. Wolą poczekać na medyków.
Tak jak wyżej, dlatego podczas wypadków kierujący zazwyczaj dobija taka osobę bo wtedy dostanie tylko mandat, jak przeżyje to pozew.
Cryo napisał/a:
Szczerze mówiąc żal mi się zrobiło tego gówniaka. Straszny widok
co ty pierdolisz ???? dobrze mu tak, jebać małego chuja, nie ma nic gorszego niż bękart w galerii handlowej albo samolocie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów