Czyli premiera premiera
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jesteś biedny, nie masz kasy, to sobie zarób.
Kto to powiedział ?
JKM jak by ktoś nie wiedział.
Kto to powiedział ?
Genialne!
; ]]]]]
szkoda że jutro autor popełni samobójstwo
Ciekawe, ja dodalem i usuneli po chwili. -.- A i dobrze przynajmniej nie popelnia na mnie samobojstwa
vass napisał/a:
Jesteś biedny, nie masz kasy, to sobie zarób.
Kto to powiedział ?
I co w związku z tym?
Ps. Masz jakiś dokładny cytat, nagranie jego wypowiedzi, w którym padają dokładnie takie słowa? Czy to parafraza?
up
Akurat byłem z ciekawości na spotkaniu z JKM i tam padły te słowa z jego ust.
Coś Ci się nie podoba w tych słowach, jak dla mnie, to w tej wypowiedzi ma rację.
Ktoś Ci zabrania dużo zarabiać ?
Coś Ci się nie podoba w tych słowach, jak dla mnie, to w tej wypowiedzi ma rację.
@vass
pytanie czy ktoś zabrania dużo zarabiać, ciężko się do niego odnieść, bo np jeżeli pracodawca oferuje ci 3k to możesz isc do innego który ci da 4k które chcesz, ale z drugiej strony duża ilość etatów jest nagradzana 1,5k i chuja z tym zrobisz...
powiesz ukończ lepsze studia, załóż własną firmę... niby tak, ale prawda jest taka że jedno i drugie nie jest dla każdego (chociaż na chwilę obecną jest to lansowane jako totalny mus)
problem jest taki że np jak ktoś od dziecka marzy aby być maszynistą na kolei, a tu dostaje w ryj 1,5k i chuja może z tym zrobić, a nie chodzi mu o to żeby zarabiać 10k tylko żeby móc sensownie żyć i raz w roku pojechać na wakacje zagranicę
nie każdy musi być prezesem czy bankierem...
poprostu brak jest sensownego rozwoju różnych branż...
pytanie czy ktoś zabrania dużo zarabiać, ciężko się do niego odnieść, bo np jeżeli pracodawca oferuje ci 3k to możesz isc do innego który ci da 4k które chcesz, ale z drugiej strony duża ilość etatów jest nagradzana 1,5k i chuja z tym zrobisz...
powiesz ukończ lepsze studia, załóż własną firmę... niby tak, ale prawda jest taka że jedno i drugie nie jest dla każdego (chociaż na chwilę obecną jest to lansowane jako totalny mus)
problem jest taki że np jak ktoś od dziecka marzy aby być maszynistą na kolei, a tu dostaje w ryj 1,5k i chuja może z tym zrobić, a nie chodzi mu o to żeby zarabiać 10k tylko żeby móc sensownie żyć i raz w roku pojechać na wakacje zagranicę
nie każdy musi być prezesem czy bankierem...
poprostu brak jest sensownego rozwoju różnych branż...
vass napisał/a:
up
Zgadzam się, że bogactwo jest rezultatem pracy.
Nikt nikomu nie zabrania dużo zarabiać, ale nakładanie wysokich podatków skutecznie to utrudnia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów