wąskim gardłem może być wasza Neostrada o prędkości 2Mb/s
JewTube działa nawet przy modemie 9600 bodów. Tak, były kiedyś połączenia modemowe o takiej prędkości. Sadol normalnie działa mi na uczelni, gdzie mam internet 1Gbit/s. Mając innego dostawcę na poziomie 20-50Mb/s (megabitów), internet dalej działa sprawnie, jewtuby, pejsbóki, mesendżery, discordy dalej śmigają, ale sadolowe nie chomiki, a myszoskoczkowe płody już nie wyrabiają. Wniosek? Winne sadolowe serwery. I tak jest od kiedy tylko tu jestem. Nawet szary, najtańszy papier do dupy, który rozrywa się w palcach, w przeciwieństwie do sadola to się rozwija.
JewTube działa nawet przy modemie 9600 bodów. Tak, były kiedyś połączenia modemowe o takiej prędkości. Sadol normalnie działa mi na uczelni, gdzie mam internet 1Gbit/s. Mając innego dostawcę na poziomie 20-50Mb/s (megabitów), internet dalej działa sprawnie, jewtuby, pejsbóki, mesendżery, discordy dalej śmigają, ale sadolowe nie chomiki, a myszoskoczkowe płody już nie wyrabiają. Wniosek? Winne sadolowe serwery. I tak jest od kiedy tylko tu jestem. Nawet szary, najtańszy papier do dupy, który rozrywa się w palcach, w przeciwieństwie do sadola to się rozwija.
Kolego film dodał czarny "Syn_Milonera" i morał tego taki że czarnuchy wszystko sopierdolą.
wąskim gardłem może być wasza Neostrada o prędkości 2Mb/s
Nie.
Nie odtwarza, ale da się pobrać.
Jest 9 komentarzy a nawet jeszcze nikt materiału nie oglądna. No No
Ja oglądałem.
Jak mówiłem; nie da się odtworzyć, ale da się pobrać.
I odtworzyć pobrane.
Ja oglądałem.
Jak mówiłem; nie da się odtworzyć, ale da się pobrać.
I odtworzyć pobrane.
warto pobierać?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów