Dokładnie. Ale te kozaczenie "Fuck You" do rannej zwierzyny... No cipiarskie to było.
Jeśli nie rozumiecie, to nikogo tu nie bulwersuje śmierć zwierzęcia tylko to jak się ten śmieć z glockiem zachowuje. Wielki kurwa chojrak, bo może zwyzywać i zastrzelić bezbronną istotę, a pewnie w szkole miał ryj co tydzień w kiblu.
Jakie kozaczenie, gość wkurwiony bo mu samochód rozjebało.
Według ciebie to dobijanie dał strzała padło ale że cały magazynek wali według ciebie humanitarne dobijanie ? Dla pewności strzelał? To może dla pewności ciebie dobijali
Po pierwsze jesteś pewien, że pierwszy strzał na pewno zabił?
Po drugie, jeżeli zabił to jaką to kurwa robi różnicę zwierzęciu, że wjebał w niego jeszcze kilka kul?
Kurwa co za pizdy na tym portalu. Śmieją się ze śmierci ludzi, w tym dzieci, a jak ktoś odjebie zwierzę to płaczą jak ostatnie cioty. Ja pierdole...
Tak, to było humanitarne dobicie. Pierwszym strzałem zabił, resztą się wyżył. Niehumanitarnym byłoby wyjebanie połowy magazynka w bebehy i dopiero potem w łeb.
Bo ludzie i tak sobie poradzą, często giną przez własną głupotę lub bo na to zasłużyli ale zwierzę nie jest niczemu winne
Jeśli nie rozumiecie, to nikogo tu nie bulwersuje śmierć zwierzęcia tylko to jak się ten śmieć z glockiem zachowuje. Wielki kurwa chojrak, bo może zwyzywać i zastrzelić bezbronną istotę, a pewnie w szkole miał ryj co tydzień w kiblu.
Przecież on dobił konające zwierzę po potrąceniu. Czego ty kurwa nie rozumiesz?
I chuj z tym że potem wyjebał resztę magazynka w truchło. Sarnie raczej było już wszystko jedno...
Bo ludzie i tak sobie poradzą, często giną przez własną głupotę lub bo na to zasłużyli
Małe dziecko potrącone na pasach przez ciężarówkę sobie poradzi?
Losowy przechodzień skatowany przez czarnuchów sobie na to zasłużył?
A może kobieta, której ciapaty obcina łeb maczetą?
zwierzę nie jest niczemu winne
Jest i to nawet w tym przypadku. Sarna rozjebała gościowy auto.
Jak cię w lesie będzie wpierdalał niedźwiedź to mam rozumieć, że mu będziesz życzył smacznego?
O kurwa, co za zjebany bambinista, dawno takiego okazu nie widziałem. Zwierzęta także giną przez własną głupotę (nawet częściej od ludzi, bo są głupsze), co więcej ludzie są zwierzętami, kierowanymi przez instynkt i pranie mózgu od dzieciństwa przez innych ludzi z rodziną na czele. Fanatycy zwierząt to banda ignoranckich debilów.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów