📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Ostatniego strzała dla siebie mógł zachować
Kurwa nie dobijają zwierzęcia to źle, zajebał szybko na amen też źle, weźcie się kurwa zdecydujcie.
Ale powinien jakoś tak delikatniej! Loda mu najpierw zrobić, albo minetę...Zależy.
Figlarz_ napisał/a:
Jego starej bym tak zrobił. Skurwysyn pierdolony.
joeblacktwo napisał/a:
Ostatniego strzała dla siebie mógł zachować
O jakie kurwa pizdy
One hundred percent Joe. For sure...
Pierwszy strzał miłosierny, reszta chuj wie po co, patus albo lajki zbiera
Dokładnie. Ale te kozaczenie "Fuck You" do rannej zwierzyny... No cipiarskie to było.
I tak to jest.
mygyry napisał/a:
k***a nie dobijają zwierzęcia to źle, zaj***ł szybko na amen też źle, weźcie się k***a zdecydujcie.
Według ciebie to dobijanie dał strzała padło ale że cały magazynek wali według ciebie humanitarne dobijanie ? Dla pewności strzelał? To może dla pewności ciebie dobijali
Kurwa co za pizdy na tym portalu. Śmieją się ze śmierci ludzi, w tym dzieci, a jak ktoś odjebie zwierzę to płaczą jak ostatnie cioty. Ja pierdole...
Tak, to było humanitarne dobicie. Pierwszym strzałem zabił, resztą się wyżył. Niehumanitarnym byłoby wyjebanie połowy magazynka w bebehy i dopiero potem w łeb.
Jebać wszystko na wschód od Polski.
godfather1982 napisał/a:
Według ciebie to dobijanie dał strzała padło ale że cały magazynek wali według ciebie humanitarne dobijanie ?
Tak, to było humanitarne dobicie. Pierwszym strzałem zabił, resztą się wyżył. Niehumanitarnym byłoby wyjebanie połowy magazynka w bebehy i dopiero potem w łeb.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów