Autorem tego jest Czeski sumoka Takanoyama Shuntaro (czyli Pavel Bojar), waży niecałe 100 kg a doszedł do najwyższej "ligii" w sumo (Makuuchi) i walczy jak równy z równym z o wiele cięższymi japońskimi zawodnikami.
Co prawda był już filmik z tym zawodnikiem ale tej akcji nie było.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
mordziu napisał/a:
Poleciał jak Honda z Street Fighter'a
aż mi się podstawówka przypomniała i rozkręcanie dżojstików, żeby z 5 zrobić 1, bo sprężyny pękały od napierdalania w SF II
Pewnie wszystkie walki tak wygrał
eeee... myślałem, że w tyłek go klepnął
gruby wyleciał na chudego za nim ten ich "sędzia" cokolwiek powiedział
do:
Rozowy_Zniwiarz
mieliście chujowe dżojstiki- ja miałem niemiecki model i dał rade 2lata (a tak wogóle to są jakieś gry na dżojstiki jeszcze??)
Rozowy_Zniwiarz
mieliście chujowe dżojstiki- ja miałem niemiecki model i dał rade 2lata (a tak wogóle to są jakieś gry na dżojstiki jeszcze??)
To jest dobra akcja sumo...
Ale knedlik sprytny, to trzeba przyznać.
@up twój nick może wiele mówić o zajebistym sporcie jaki ty z kolei uprawiasz
Fajnie nogami w powietrzy machał (:
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów