Krótko i na temat :
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
co to się tu zaczyna?
weekend wróżek?
weekend wróżek?
jak widze wiare ktora dzwoni na takie programy to mi sie noz w kieszeni otwiera..
Takie programy mnie wkurwiają jak plakat Piotra Kaszubskiego powieszony u mnie w kiblu
Ludzie są debilami, a chcą być mądrzy jak Niemcy i żyć na tym samym poziomie, ale to w Polsce od kilku lat puszczane są programy typu Dlaczego Ja, Ukryta prawda, szpital, sędzia maria wesołoska i ciąglę tego typu programy są mnożone, Spytacie mnie dlaczego ? Bo ludzie chcą oglądać takie gówno, a jeśli ludzie chcą to telewizja im to daje. Jeszcze 5/8 lat temu w TV nie emitowane były tego typu kanały DLA IDIOTÓW, były seriale dla starych bab typu klan, m jak miłość, dla milfów jakieś tam samo życie i inne gówna, ale programów dla idiotów nie było w ogóle, a teraz ? O najdrożych czasach emisji 16-18 lecą na okrągło. Tak samo z tymi jebanymi krzyżówkami = 10 lat temu był jeden program albo i dużo dawniej - nazywał się drzewko szczęścia i ludzie jak widzieli 0 : 700 to spierdalali z daleka i szybko u padł a teraz to kurwa dorobili się nawet własnego kanału (ezo tV) czy coś takiego i puszczają na okrągło tych debili ze szkoły magów a ludzie w to wierzą... ja pierdole co za naród
i jeszcze dodam odpowiedź na pytanie, którzy zadają sobie biedni ludzi "czemu jestem biedny ?" boś głupi
Jak niektórzy myślą to nie wiem, by sobie usiadła taka baba i pomyślała kurwa trafić na otwarto linie próbuje już 7 raz to chyba będzie z 30 złote, a na godzinę zarabiam 15, kurwa 2 godziny mojej pracy. No np ja zarabiam na godzine akurat 16 euro, ale niektórzy w polsce zarabiają dużo mniej np tam 20 zł na godzinę czy coś takiego, to pomyślcie ile to waszego zapierdalania za biurkiem czy tam gdzieś...
Ludzie są debilami, a chcą być mądrzy jak Niemcy i żyć na tym samym poziomie, ale to w Polsce od kilku lat puszczane są programy typu Dlaczego Ja, Ukryta prawda, szpital, sędzia maria wesołoska i ciąglę tego typu programy są mnożone, Spytacie mnie dlaczego ? Bo ludzie chcą oglądać takie gówno, a jeśli ludzie chcą to telewizja im to daje. Jeszcze 5/8 lat temu w TV nie emitowane były tego typu kanały DLA IDIOTÓW, były seriale dla starych bab typu klan, m jak miłość, dla milfów jakieś tam samo życie i inne gówna, ale programów dla idiotów nie było w ogóle, a teraz ? O najdrożych czasach emisji 16-18 lecą na okrągło. Tak samo z tymi jebanymi krzyżówkami = 10 lat temu był jeden program albo i dużo dawniej - nazywał się drzewko szczęścia i ludzie jak widzieli 0 : 700 to spierdalali z daleka i szybko u padł a teraz to kurwa dorobili się nawet własnego kanału (ezo tV) czy coś takiego i puszczają na okrągło tych debili ze szkoły magów a ludzie w to wierzą... ja pierdole co za naród
i jeszcze dodam odpowiedź na pytanie, którzy zadają sobie biedni ludzi "czemu jestem biedny ?" boś głupi
Jak niektórzy myślą to nie wiem, by sobie usiadła taka baba i pomyślała kurwa trafić na otwarto linie próbuje już 7 raz to chyba będzie z 30 złote, a na godzinę zarabiam 15, kurwa 2 godziny mojej pracy. No np ja zarabiam na godzine akurat 16 euro, ale niektórzy w polsce zarabiają dużo mniej np tam 20 zł na godzinę czy coś takiego, to pomyślcie ile to waszego zapierdalania za biurkiem czy tam gdzieś...
Poziom rozmów na wróżbiarskich kanałach jest wprost proporcjonalny do rozmów w Radio Ma Ryja !!
straatveger napisał/a:
No np ja zarabiam na godzine akurat 16 euro, ale niektórzy w polsce zarabiają dużo mniej
Ej a kupiłbyś mi dżinsy?
Cytat:
Ej a kupiłbyś mi dżinsy?
postawiłem ci piwo i na razie starczy, jak będziesz dobrze na chuju chodziła to wybierzemy się do Levisa
To Kwachu dzwonił, słychać że najebany.
ja kurwa nie rozumiem jak można na takie gówno patrzeć, a tym bardziej nagrywać....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów