📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jebane sierściuchy pierdolą się w jego łóżku w pościeli w której później przytuli mordę a on stoi i nagrywa, co za popierdolenie, ludziom na punkcie tej kupy futra się już całkiem w deklach pojebało
Brytyjka ze szkockim zwislouchym, ale i tak wyjdą brytyjczyki choć bez metryki fpl. Te darcie to normalne, kocur jest w środku parę sekund, później kotka go zrzuci i jeszcze postraszy pazurami. Tak, jestem ekspertem.
wiem, że dla wielu sadoli to rozmiar olimpijski, niemożliwy do przeskoczenia, ale tak wygląda koci siurek
Captain Obvious attacks again!
Captain Obvious attacks again!
Oponka, Ty masz aż dwa koty?
Jak naciągałaś kotu siuśka tylko po to, żeby nam pokazać na sadolu, to masz moja droga ode mnie zimne piwo
mam sama kilka kotów ale nie pojebało mi sie w głowie na tyle, żeby pozwolić im takie rzeczy robić. Jak tylko któremuś jajca za bardzo wyrosły i chciał znaczyć teren, to najpierw kapciem przez łeb i do weta na kastracje. Nie rozumiem jak ludzie mogą trzymać niewykastrowane/niewysterylizowane zwierzęta w domu. Przecież to smród jest niesamowity.
Nie ma co się dziwić, kopulacja kotów jest czymś, co sam porównałbym raczej do gwałtu, niż do aktu bliskości.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów