Gra muzyka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Gra muzyka
Można się bawić bez alkoholu? Nie można.
@up
po muzyce poznałeś, że to u nas?..
Dobre pytanie, nie wiem, dlaczego z góry przyjąłem, że to u nas
piehtole_nie_robie napisał/a:
Tyle razy widujemy Amerykańców, którzy potrafią odstawiać jakieś śmieszne rzeczy, które w naszym smutnym jak pizda kraju by nie przeszły... a tu proszę Zajebiste, piwo
I to smutnym w chuj, zaraz by Cie psy dojebały za maniane w miejscu publicznym i byś był w wiadomościach z dopiskiem ,,po dopalaczach".....
było z tydzień temu w poczekalni, ale pewnie nie weszło na główną, za to z rączek moda/admina wlatuje kurwa jak z procy. Zwrócę uwage, tak jak poprzednio, na fail tego głąba z filmiku - narysował dwa talerze mikserskie i kręci nimi dwoma palcami jak potencjometrem
[ Komentarz dodany przez: Sunday: 2020-02-10, 14:36 ]
pw
[ Komentarz dodany przez: Sunday: 2020-02-10, 14:36 ]
pw
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów