Czechy.Panienka wstrzyknęła sobie dużą dawkę marihuany. Ubzdurało jej się, że widzi rzekę i chciała przejść na jej drugi brzeg. Postanowiła, że zrobi to korzystając z mostu, który stał tuż obok. No i weszła na ten most... i tak już została Ściągnęli ją po 2,5 godzinach.
Czechy.Panienka wstrzyknęła sobie dużą dawkę marihuany. Ubzdurało jej się, że widzi rzekę i chciała przejść na jej drugi brzeg. Postanowiła, że zrobi to korzystając z mostu, który stał tuż obok. No i weszła na ten most... i tak już została Ściągnęli ją po 2,5 godzinach.
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@zamz
To Ty jesteś niepoinformowany, skoro nie rozumiesz żartu.
@kudlaty1125
Już było.
Jakoś nie przyjąłem tego jako żart, nawet nie było zaznaczone w cudzysłowiu. Imo żenua.
Wstrzyknęła sobie marihuanę? Widzę autor poinformowany
No Właśnie! Powinno być "Wstrzyknęła sobie MARIHUANINE" to by ludzie tacy jak zamz zrozumieli...
Historia:
Czechy.Panienka wstrzyknęła sobie dużą dawkę marihuany. Ubzdurało jej się, że widzi rzekę i chciała przejść na jej drugi brzeg. Postanowiła, że zrobi to korzystając z mostu, który stał tuż obok.
No weź się tato. Przecież wyraźnie widać na 3 zdjęciu że weszła po plecak który jej tam koledzy z klasy wrzucili
Autor ogarnij się marihuany nie da się wstrzykiwać gdy widzę jak ktoś takie bzdury piszę to aż mi się chce płakać
brawo eryczek, jesteś mój idol!
specjalistą nie jestem, ale wystarczy przeglądnąć parę stron dalej,
tam można sobie obejrzeć ostatnio jak się jakiś murzyn pięknie upiekł na słupie
A GIRL who spent four hours smoking super-strength skunk cannabis had to be rescued when she climbed a 40ft electricity pylon after hallucinating that it was a bridge.
Horrified locals spotted the 21-year-old girl - from Zlin, Czech Republic - apparently trying to cross a river and dialed emergency services.
Police spokesman Jan Macalikova said: “It was a nightmare because she was very much under the influence of drugs and wasn’t making much sense.
“She was convinced, though, that the pylon was a bridge across the Morava river.”
Drugs counsellors and police eventually persuaded her to come down after two hours on the pylon.
“She received treatment at hospital for her drugs consumption but was otherwise unhurt. She’s lucky she didn’t get a new high - high voltage,” added the police spokesman.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów