Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Do prawdy istnieją tacy ludzie którym te 500 złotych zapewnia zwolnienie od stałego dochodu w postaci zwykłej pracy? Czy to nie jest trochę tak, że taki stereotyp powstał w bujnej wyobraźni przeciwników pis i całego tego świadczenia? Bez przesady ludzie. W innych krajach eu socjal istnieje od lat i tam nikt nie robi z tego wielkiego szumu. Pomijam fakt, że kwoty są nieporównywalnie większe. Poza tym skoro tyle złego to wyrządza to czemu opozycja nie mówi jasno, że się tego pozbędzie tylko przeciwnie - zapewnia, że 500 plus nie zniesie? To w końcu jest złe czy jednak jest ok? Zapewniam od razu, że jestem całkowicie bezstronny w sprawach politycznych. Po prostu jebie mnie to, że ktoś te 500 plus dostaje. Mało tego, jeśli ktoś korzystając tylko z tych pieniędzy jest w stanie utrzymać dom i rodzinę to serdecznie współczuję i podziwiam wyboru.
Dla tych co hejtują - weźcie się za robotę i zróbcie coś ze swoją karierą, żeby nie musieć mieć bólu dupy, że ktoś kto ma dzieci dostaje 500 plus
Przecież Konfederacja mówi cały czas, że się socjalu pozbędzie, więc wszystko co napisałeś jest do wyjebania w kosz.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów