Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a gdzie część filmu z łopatą?
a to już nie lepszy achtung wpuszczony za mamą do zalanej norki?
Więcej w głowie ma ten szczur niż w niejednym "pińcet" domu razem wzięci.
Napisał ten co dostał pierwszy computer za pićset plus ja jebie
Jest też mądrzejszy od ciebie bo nie pierdoli głupot
Może mi ktoś wytłumaczyć na czym polega stereotyp "pińcet plus"? Czy zalicza się tam każdy kto nie zrzekł się 500+? Czy może tylko ten co popiera PiS nawet jeśli nie bierze 500+? A może ten, którego ojciec ma układy u burmistrza czy radzie miasta i załatwia sobie zlecenia po znajomości? A może każdy, który ma rodzinę w budżetówce? A może tylko ten ci siedząc po urzędach pracy, urzędach miasta, starostwach, ARiMR'ach, komisjach, ministerstwach, skarbówkach i innych placówkach w dupie ma jakąkolwiek robotę i tylko utrudnia życie zwykłym ludziom, żeby pokazać jaki to on jest ważny?
Za każdym razem jak ktoś wypomina te nieszczęsne 500+ to mam wrażenie, że sam jest jego beneficjentem. Siedzi przed kompem i utyskuje na tych debili co się dali zmanipulować TVPIS w ogóle nie zauważając, że sam jest debilem i dał się zmanipulować drugiej stronie.
Może mi ktoś wytłumaczyć na czym polega stereotyp "pińcet plus"? Czy zalicza się tam każdy kto nie zrzekł się 500+? Czy może tylko ten co popiera PiS nawet jeśli nie bierze 500+? A może ten, którego ojciec ma układy u burmistrza czy radzie miasta i załatwia sobie zlecenia po znajomości? A może każdy, który ma rodzinę w budżetówce? A może tylko ten ci siedząc po urzędach pracy, urzędach miasta, starostwach, ARiMR'ach, komisjach, ministerstwach, skarbówkach i innych placówkach w dupie ma jakąkolwiek robotę i tylko utrudnia życie zwykłym ludziom, żeby pokazać jaki to on jest ważny?
Za każdym razem jak ktoś wypomina te nieszczęsne 500+ to mam wrażenie, że sam jest jego beneficjentem. Siedzi przed kompem i utyskuje na tych debili co się dali zmanipulować TVPIS w ogóle nie zauważając, że sam jest debilem i dał się zmanipulować drugiej stronie.
Zaliczają się ci, którzy z produkcji pińcet plusów zasilanych innymi zasiłkami socjalnymi zrobili sobie sposób na życie. Sam program 500+ jest szkodliwy, ale to nie wina jego beneficjentów.
Zaliczają się ci, którzy z produkcji pińcet plusów zasilanych innymi zasiłkami socjalnymi zrobili sobie sposób na życie. Sam program 500+ jest szkodliwy, ale to nie wina jego beneficjentów.
Do prawdy istnieją tacy ludzie którym te 500 złotych zapewnia zwolnienie od stałego dochodu w postaci zwykłej pracy? Czy to nie jest trochę tak, że taki stereotyp powstał w bujnej wyobraźni przeciwników pis i całego tego świadczenia? Bez przesady ludzie. W innych krajach eu socjal istnieje od lat i tam nikt nie robi z tego wielkiego szumu. Pomijam fakt, że kwoty są nieporównywalnie większe. Poza tym skoro tyle złego to wyrządza to czemu opozycja nie mówi jasno, że się tego pozbędzie tylko przeciwnie - zapewnia, że 500 plus nie zniesie? To w końcu jest złe czy jednak jest ok? Zapewniam od razu, że jestem całkowicie bezstronny w sprawach politycznych. Po prostu jebie mnie to, że ktoś te 500 plus dostaje. Mało tego, jeśli ktoś korzystając tylko z tych pieniędzy jest w stanie utrzymać dom i rodzinę to serdecznie współczuję i podziwiam wyboru.
Dla tych co hejtują - weźcie się za robotę i zróbcie coś ze swoją karierą, żeby nie musieć mieć bólu dupy, że ktoś kto ma dzieci dostaje 500 plus
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów