📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:40
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
clooks napisał/a:
Jebana dzicz, jak na brudstoku.
widze fana ekipy. idz im jaja lizac. a nie! zapomnialem tam same pizdy. idz pizdy lizac
To can8balparty koło Hamburga
niby przed naszą erą a jakość lepsza niż nie jeden filmik z 21 wieku
To całkiem znośny slam. No i dobry wokal, a jeśli niektórym kojarzy się z odgłosami z kibla, to w tym podgatunku death metalu z pewnością można to odczytywać jako komplement. Poniżej macie królową pośród imprez dla "patologów", ukochane Obscene Extreme, odbywające się co roku w czeskim Trutnovie. I nie porównujcie tego z Woodstockiem, Panowie. Toć nie wypada!
To całkiem znośny slam. No i dobry wokal, a jeśli niektórym kojarzy się z odgłosami z kibla, to w tym podgatunku death metalu z pewnością można to odczytywać jako komplement. Poniżej macie królową pośród imprez dla "patologów", ukochane Obscene Extreme, odbywające się co roku w czeskim Trutnovie. I nie porównujcie tego z Woodstockiem, Panowie. Toć nie wypada!
Banda spoconego gówna latająca w uszach z gówniana muzyka tragedia w życiu takiego faceta bym nie chciała !
Nie no nutka wpada w ucho
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów