📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wolkerthc napisał/a:
Brudstok spoko festiwal a Owsiak to kozak
Ja pierdolę. Kolejny owsiakowy przygłup.
Ja to nie rozumiem, rock czy metal potrafią być bardzo fajne i z przekazem, ale zawsze znajdzie się ktoś tak pojebany w swoim fachu jak oni. Gary tłuką, gość drze pizde na całego, zero rytmu zero słów tylko żeby głośno było a bydło się jeszcze bawi.
Są do tego napisy, jestem ciekaw przesłania jakie niesie ten utwór muzyczny. \m/O_O\m/
TREX rulez
flaszka napisał/a:
to już jest mega skrajność - proszę nie utożsamiać tej grupy ze zwykłymi brudasami to są już takie ultrasy gatunku
uwielbiam wszelakiej maści rock i metal ale the deathgrindy to juz przesada. Ale wrzucę jedną perełkę gatunku
Też nie rozumiałem przesłania tego typu muzyki dopóki kiedyś przed koncertem Vadera jako support nie grali Nuclear Vomit i ludzie lepiej się pobawili niż na weteranach metalu. I taki festiwal to też totalne odmóżdżenie i oderwanie od rzeczywistości. Ja bym się raczej nie pisał, ale po popularności Obscure Extreme, jest grupa która tego potrzebuje.
Ten w środku po narkotych, jest przekonany, że wszystko co wokół, włacznie z dinozaurem to haluny.
i niech mi ktoś powie ze disco polo jest gorsze xD tych szarpi drutów powinni wyjebać w pizdu wyjące maciory...
Dla ludzi z nadmiarem energii, nie wyżytych. I tak wole to niż disco polo.
clooks napisał/a:
Jebana dzicz, jak na brudstoku.
Dzicz to cie robiła przy rytmach pedalskich w kiblu na stacji.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów