📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
,,udomowilibysmy inne zwierzatko"
no tak, przecież zwierzęta mają tam jakiś swój język wspólny to i z osłem by facet znalazł wspólne tematy.
no tak, przecież zwierzęta mają tam jakiś swój język wspólny to i z osłem by facet znalazł wspólne tematy.
Luis napisał/a:
przecież zwierzęta mają tam jakiś swój język wspólny to i z osłem by facet znalazł wspólne tematy.
chciałem nazwać cię oślicą, ale tego nie zrobię, bo masz fiuta
niestety nie wiem kto był adresatem tej wypowiedzi, więc być może zwyczajnie się przypierdalam tylko
niestety nie wiem kto był adresatem tej wypowiedzi, więc być może zwyczajnie się przypierdalam tylko
Nvijcov napisał/a:
Luis mam wrażenie, że łatwiej się by było dogadać z osłem niż kobietą.
hehehhe dobre ;P ale w sumie trochę z tym racji jest. To nie nasza wina, że faceci są tak skonstruowani i rozumieją tylko proste wypowiedzi I proszę bez zbędnych odpowiedzi, bo przecież tak kurwa jest i nie raz się z tym na sadolu zgadzaliście pisząc posty typu: nie rozumiem jej itd.
Cytat:
hehehhe dobre ;P ale w sumie trochę z tym racji jest. To nie nasza wina, że faceci są tak skonstruowani i rozumieją tylko proste wypowiedzi I proszę bez zbędnych odpowiedzi, bo przecież tak kurwa jest i nie raz się z tym na sadolu zgadzaliście pisząc posty typu: nie rozumiem jej itd.
dla odmiany
prawie cię zrozumiałem
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów