Nie wiem czy o to mu chodziło, wyszło całkiem dobrze
Nie wiem czy o to mu chodziło, wyszło całkiem dobrze
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Totalnie murzyni maja tyle samo IQ co inne rasy
Zapniales dodac na koncu. : co inne rasy służących
Totalnie murzyni maja tyle samo IQ co inne rasy
Gość ma iloraz onteligencji odwrotnie proporcjonalny do kwadratu masy podpiździa wieloryba na podłodze
Zapniales dodac na koncu. : co inne rasy służących
1
Gość ma iloraz onteligencji odwrotnie proporcjonalny do kwadratu masy podpiździa wieloryba na podłodze
Jebani rasiści. Nie widzicie, że to impreza lekarzy, fizyków, inżynierów, programistów, chemików molekularnych i naukowców pracujących nad najnowszą generacją leków na raka? Mężczyzna wykonujący skok w zeszłym roku testował na myszach lek, który za 10 lat będzie leczył wszystkie rodzaje nowotworów, jak polopiryna leczy przeziębienie. Kobieta na podłodze opracowała prototyp mikroprocesora kwantowego, który będzie tak prosty w produkcji, jak teraz produkcja Pentiuma III. A to, że chcą się po pracy rozerwać to chuj wam do tego! A wy co w swoim życiu osiągnęliście? Tylko siedzicie i chlejecie, a oni walczą o lepsze jutro.
1
Jebani rasiści. Nie widzicie, że to impreza lekarzy, fizyków, inżynierów, programistów, chemików molekularnych i naukowców pracujących nad najnowszą generacją leków na raka? Mężczyzna wykonujący skok w zeszłym roku testował na myszach lek, który za 10 lat będzie leczył wszystkie rodzaje nowotworów, jak polopiryna leczy przeziębienie. Kobieta na podłodze opracowała prototyp mikroprocesora kwantowego, który będzie tak prosty w produkcji, jak teraz produkcja Pentiuma III. A to, że chcą się po pracy rozerwać to chuj wam do tego! A wy co w swoim życiu osiągnęliście? Tylko siedzicie i chlejecie, a oni walczą o lepsze jutro.
Kurwa nie próbował bym na Twoim miejscu nasladowac poligona6 bo kurwa do piet mu nie dorastasz
1. Chłop skacze na krocze baby, która ma rozłożone nogi i dyma ją przez ciuchy.
2. Baba z rozwartymi nogami skacze na chłopa i dyma go przez ciuchy.
Podsumowując: zwierzęce gody w wykonaniu ludzi. Wiem o tym, bo raz na uczelni, kiedy miałem napierdalać do kolokwium zacząłem przeglądać YouTube i tam to w jakiś sposób znalazłem, nawet nie pamiętam jaki. U wujka Google sprawdziłem co to za rodzaj "tańca". a potem wpisałem to w YouTube. Oczy krwawią, ale w sumie uśmiałem się w chuj i to nie raz.
Jeśli komuś się chce to niech obejrzy cały, a jeśłi nie to najlepszy moment (moim zdaniem) to 4:30. Płakałem ze śmiechu jak to pierwszy raz zobaczyłem.
Ewidentny dowód, dlaczego ludzie nie stawiają znaku równości między białymi, a czarnymi.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów