Krótka rada, jak uprzyjemnić sobie robienie zakupów
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Dobrze wiedział co powiedzieć,bo inaczej nie było by obiadu.
No i się Karol doigrał, tak radził, Alina przestała jeść dawać i oto skutki
@Up
przekowertowali go z .avi na .jpg
przekowertowali go z .avi na .jpg
Jeden z najlepszych polskich seriali.. taka sobie komedyjka prawie cała nakręcona w jednym pomieszczeniu, a poziom aktorstwa i zaangażowania bije na łeb i szyję znakomitą większość polskich seriali.
Mój ulubiony polski serial, umiał rozśmieszyć bez dup, ciulów i innych żartów niskich lotów.
Zajebistośći temu serialowi dodaje to, że był kręcony w teatrze przy udziale publiczności
samo "ale o co ci chodzi" w jego wykonaniu mnie powala
Serial zrealizowany dobrze bo w tamtych czasach widz potrafił jeszcze myśleć , scenarzyści myśleli i kminili żeby zadowolić gawiedź przed odbiornikami a teraz ... faszeruje się widzów tanecznym / śpiewanym gównem bo poziom telewizji tak spadł że najzwyklej nie ma potrzeby wytężać zwojów , ludzie się cieszą jak widzą popisy ,,gwiazd,,(?!WTF?!) na parkiecie i ich nieudolne wycie za mikrofonem . Zamiast dobrego serialu mamy w tej chwili z ok 50 nic niewartego ścierwa o identycznej obsadzie.Dzięki bogu Discovery jeszcze trzyma poziom ale na jak długo ?
Chyba mój nr 1 wśród seriali.
Doktór napisał/a:
Wie ktoś który to odcinek? Wszystkie są na yt, więc można sobie swobodnie obejrzeć .
Chyba mój nr 1 wśród seriali.
Odcinek pt. "Dzikość Serca".
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów