📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
produkt plejsment
szkoda ze to tylko reklama
Dobra reklama gównianego napoju piwopodobnego.
"Boże, broń mnie przed przyjaciółmi, z wrogami sam sobie poradzę"
Może i dobra, ale tej i tak nie przeskoczy.
youtube.com/watch?v=LPYCtErvMyA
Jak dla mnie najlepsza reklama wszech czasów, pasujaca nawet do charakteru sadola, to ta Simplusa z motywem z Das Boot...
...no i giną niemcy
...no i giną niemcy
Irytuje mnie Twój opis. 3 krótkie zdania, a w każdym błąd innego rodzaju. Nie rozpoczyna się zdania od "Mi". "Profeska" to jakiś patolski neologizm, a dopełnienie mojego wkurwienia, to ten anglicyzm na końcu; "Look". Gdyby były dwa błędy, to nie pisałbym komentarza, ale trzy to już przesada. Nie, nie jestem humanistą.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów