📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
produkt plejsment
szkoda ze to tylko reklama
Serio, reklama o wojownikach i Polska piłka nożna w niej zawarta? Co za oksymoron.
24 sek. podnoszą miecze ... a tam karabin
Może i dobra, ale tej i tak nie przeskoczy.
Zamiast nożnej daliby ręczną.
Jak ominąć programy blokujące reklamy (np. Adblock) ? Dodać reklamę jako zwykły materiał. Genialne
Jak dla mnie najlepsza reklama wszech czasów, pasujaca nawet do charakteru sadola, to ta Simplusa z motywem z Das Boot...
...no i giną niemcy
...no i giną niemcy
Irytuje mnie Twój opis. 3 krótkie zdania, a w każdym błąd innego rodzaju. Nie rozpoczyna się zdania od "Mi". "Profeska" to jakiś patolski neologizm, a dopełnienie mojego wkurwienia, to ten anglicyzm na końcu; "Look". Gdyby były dwa błędy, to nie pisałbym komentarza, ale trzy to już przesada. Nie, nie jestem humanistą.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów