📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Patrz jaki debil
Dlatego rynienki są gówniane.
Brawo za przypięcie sprzętu!! Może przykręcili na jedną śrubkę jak Mojemu znajomemu dom remontowali górale z Polski. Powiesili telewizor na jednym wkręcie m2,5'20. I tak yebany wisiał tydzień, aż klasycznie zakończył żywot zabijając kota jego żony
Najpierw czytam nazwę tematu, potem oglądam filmik, na końcu opis - polecam taką kolejność
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
najlepiej pierdzieć we własne krzesło w swoim pokoju i pisać komentarze, niż robić coś takiego
Gamera napisał/a:
Brawo za przypięcie sprzętu!! Może przykręcili na jedną śrubkę jak Mojemu znajomemu dom remontowali górale z Polski. Powiesili telewizor na jednym wkręcie m2,5'20. I tak yebany wisiał tydzień, aż klasycznie zakończył żywot zabijając kota jego żony
to ten twoj znajomy tez musi byc jakis niedojebany skoro nie sprawdzil co mu w domu zrobili (o ile to w ogole prawda)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów