To sie nazywaja oświadczyny a nie kurwa jakieś tam hamerykanie i ich klipy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
I tak za jakiś czas zaczną się zdradzać i proza dnia codziennego zniszczy w nich uczucie
Kurwa to sadistic nie kwejk. Coraz więcej filmików o kotach, sarenkach, miłości, i innym badziewiu.
Jakbym chciał miłe rzeczy oglądać, to na inne portale bym właził.
Skoro jestem socjopatom, antyklerykałem, skurwielem, bydlakiem, antychrystem, człowiekiem pozbawionym norm moralnych liczę że na sadisticu będą materiały, które sprostają mojej osobowości.
Mam dość gejów w rurkach, i innych pojebów (chyba że łamią np. nogę na desce).
Sadistic dla sadoli. Kwejk i inne gówno dla reszty!!!!!!!!!!
Kurwa to sadistic nie kwejk. Coraz więcej filmików o kotach, sarenkach, miłości, i innym badziewiu.
Jakbym chciał miłe rzeczy oglądać, to na inne portale bym właził.
Skoro jestem socjopatom, antyklerykałem, skurwielem, bydlakiem, antychrystem, człowiekiem pozbawionym norm moralnych liczę że na sadisticu będą materiały, które sprostają mojej osobowości.
Mam dość gejów w rurkach, i innych pojebów (chyba że łamią np. nogę na desce).
Sadistic dla sadoli. Kwejk i inne gówno dla reszty!!!!!!!!!!
jacekmatys napisał/a:
Aż mi się łezka w dupie zakręciła...
to nie łezka , if u know what i mean ;>
I potem się dziwić że baby mają chuj wie jakie oczekiwania względem ciebie, jak przestajesz odpieprzać cyrk to zaczynają się sceny i rozwody. Idź pan w chuj.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów