To sie nazywaja oświadczyny a nie kurwa jakieś tam hamerykanie i ich klipy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
Aż mi się łezka w dupie zakręciła...
To już całkiem nowy wymiar sadyzmu- sadomasochizm.
Za 2 lata ona zacznie mu sprawdzać telefon i do sms od koleżanki dorobi historię, zaczną się napięcia w domu, bo zabraknie pieniędzy i nikomu nie będzie się chciało myć garów, on zacznie ruchać po godzinach koleżankę z pracy podczas gdy ona popadnie w apatię i tłuszcz jedząc wielkie iloście princepolo. to życie...
Za 2 lata ona zacznie mu sprawdzać telefon i do sms od koleżanki dorobi historię, zaczną się napięcia w domu, bo zabraknie pieniędzy i nikomu nie będzie się chciało myć garów, on zacznie ruchać po godzinach koleżankę z pracy podczas gdy ona popadnie w apatię i tłuszcz jedząc wielkie iloście princepolo. to życie...
piękne w chuj
Gorzko, gorzko.
RagicMabbit napisał/a:
to życie...
Chyba Twoje...
Zawsze lepiej żałować, że się coś zrobiło niż, że się tego nie zrobiło.
Chujowo ci się w życiu trafiło, chcesz się wódki napić ?
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów