Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kto im wpierdolił nie podano
ile osób stało za agresorem nie podano
jak dla mnie śmieszny typ naćpany pseudo amfetamina za 20 zł za gram który bardziej se wkręcił jazdę niż był naćpany dorwał jakiś uciekinierów z auszwic celowo z błędem
który ma kompleks małego fiuta tylko dlatego ze dla porównania ma chuja z gęby który wkładał mu ojciec na rocznice komunii
założył pewnie bluze z napisem łeskosut i udaje cwaniaka bo zna największego koksa na osiedlu bo poczęstował kiedyś cienkim malborasem zjebanym na odpuście
...Inna sprawa że nagrywający to ostatecznie zostanie największym frajerem w tej historii bo chyba mu się kraje pojebały ale za to nagranie nie uchowa się nawet 3 dni na wolności.
A najbardziej mnie śmieszą, jak ludzie nazywają frajerem nagrywającego i piszą brednie, ze 3 dni na wolności nie wytrzyma. W dupie byliście i gówno widzieliście To co robią młodzi jest za przyzwoleniem starszych. Nie wiecie jak działają grupy kibicowskie na śląsku więc japa tam na tematy na które nie macie pojęcia
No i prawidłowo. Przecież to nie przypadkowi ludzie, tylko jakieś osoby które były w grupie i chujowo się zachowali więc moim zdaniem bardzo fajnie to rozwiązali, a wręcz zbyt łagodnie chyba, że reszta poza kamerą.
A najbardziej mnie śmieszą, jak ludzie nazywają frajerem nagrywającego i piszą brednie, ze 3 dni na wolności nie wytrzyma. W dupie byliście i gówno widzieliście To co robią młodzi jest za przyzwoleniem starszych. Nie wiecie jak działają grupy kibicowskie na śląsku więc japa tam na tematy na które nie macie pojęcia
Oho, portalowy hools się ujawnił
Gornik Zabrze vs Ruch Radzionkow. Poszlo o wygrana na cheatach w fifa 2019 w ZK. Smutna historia, ale hiatoria aqqu sie do tego nie umywa. Teraz zostalo im tylko zbierac pokemony, ale w ZK sa rzadkie jak niewinnosc.
W dupie byles wszafie spisz. Masz pojecie o co chodzilo z akuku?
Oho, portalowy hools się ujawnił
No pewnie, musiałem się ujawnić kiedy czytam takie spierdolone komentarze jak te wyżej od sadolowych januszy którzy wszystko o wszystkim wiedzą.
Niby sadol a jednak mentalny kwejk.
No i prawidłowo. Przecież to nie przypadkowi ludzie, tylko jakieś osoby które były w grupie i chujowo się zachowali więc moim zdaniem bardzo fajnie to rozwiązali, a wręcz zbyt łagodnie chyba, że reszta poza kamerą.
osobiście mam wysrane na takich debili, bitych, bijących, nagrywających, wrzucających do netu tego typu nagrania i komentujących takich jak ty,
niemniej obecnie dobre jest to ,że jak ktoś jest idiotą to większa szansa poszkodowanego na dochodzenie i szukanie sprawiedliwości,
frajerem zostaje wtedy ten kto poniesie największe konsekwencje
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów