18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 3 minuty temu
Dobre bo nasze
cuurniprime • 2021-07-02, 18:29
Chuj wie o co chodzi, pewnie jakieś ich sprawy załatwiali. Może ktoś doda info, ja nie orientuję się w kibolowym...

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
fun88 2021-07-03, 9:19
Trzeba to.zgłosić na policje.
Zgłoś
rrobbsoon 2021-07-03, 9:34
Dzieci bawią się w gangsterke
Zgłoś
BAROSZA30 2021-07-03, 10:09 1
W tym środowisku zostali tak zwanie wrzuceni do wora, a wór do jeziora, za handel gównem co jest w tych kręgach zakazane i robienie w ten sposób interesów !!! W tym kręgu są twarde zasady, jak ktoś wypada z gry za złamanie zasad to na zawsze, niestety w tych czasach wiele ekip handluje gównem, co jest nie do pomyślenia dla ludzi którzy wychowali się w wczesnych sztywnych zasadach kreowanych od lat 90 . Pozdro
Zgłoś
Makulata 2021-07-03, 10:14 6
BAROSZA30 napisał/a:

W tym środowisku zostali tak zwanie wrzuceni do wora, a wór do jeziora, za handel gównem co jest w tych kręgach zakazane i robienie w ten sposób interesów !!! W tym kręgu są twarde zasady, jak ktoś wypada z gry za złamanie zasad to na zawsze, niestety w tych czasach wiele ekip handluje gównem, co jest nie do pomyślenia dla ludzi którzy wychowali się w wczesnych sztywnych zasadach kreowanych od lat 90 . Pozdro

Patologia się ujawniła

Zgłoś
lucilla 2021-07-03, 11:12 1
Niezły patol z nagrywającego. część i hałwa bohatyrom
Zgłoś
Strielok1 2021-07-03, 15:21 1
BAROSZA30 napisał/a:

Wylęgarnia dilerów, alfonsów i złodziei, nierzadko okradających niby swój klub. No w chuj sztywne te zasady.
Zgłoś
Guwnojat 2021-07-03, 17:35 3
Adrian92 napisał/a:

No i prawidłowo. Przecież to nie przypadkowi ludzie, tylko jakieś osoby które były w grupie i chujowo się zachowali więc moim zdaniem bardzo fajnie to rozwiązali, a wręcz zbyt łagodnie chyba, że reszta poza kamerą.
A najbardziej mnie śmieszą, jak ludzie nazywają frajerem nagrywającego i piszą brednie, ze 3 dni na wolności nie wytrzyma. W dupie byliście i gówno widzieliście To co robią młodzi jest za przyzwoleniem starszych. Nie wiecie jak działają grupy kibicowskie na śląsku więc japa tam na tematy na które nie macie pojęcia

BAROSZA30 napisał/a:

Sebix alert
Zgłoś
x................9 2021-07-03, 23:34 7
Adrian92 napisał/a:

No pewnie, musiałem się ujawnić kiedy czytam takie spierdolone komentarze jak te wyżej od sadolowych januszy którzy wszystko o wszystkim wiedzą.
Niby sadol a jednak mentalny kwejk.

Żaden kwejk. Po prostu większość ludzi funkcjonuje w tej zdrowej socjologicznie części społeczeństwa. "Kodeksy honorowe" patologii zatem wydawać się mogą czymś tak karykaturalnie nienormalnym, że w internecie brzmią śmiesznie. W internecie, bo realnym życiu przeciętny, normalny człowiek, będzie takiego elementu zwyczajnie unikać.
Także nie wpieraj mi jaki to gitowski kryminał "sztywniutki" jest, bo nie jest. Z patologii kierowanej pierwotnymi instynktami, zdrowo funkcjonującej społecznie grupy nie zrobisz, nie ważne jak bardzo chciałbyś takie coś zinstytucjonalizować.
Zgłoś
tikaven 2021-07-04, 0:16 1
kibolskie pizdeczki rozstrzelac jak najprędzej trzeba co to kurwa w ogole jest za mentalny upadek o ja pierdole
Zgłoś
czikenowaty 2021-07-04, 9:28
Da ktoś namiar na nagrywającego to zostanie rozjebany
Zgłoś
Guwnojat 2021-07-04, 11:48 1
@up: zesrany
Zgłoś
HooryYaneq 2021-07-04, 17:55
Dopalaczowe patyczaki dostały oklepik, a pała nagrywająca jak na kibola przystało, debil i marny kozaczek który jakże mężnie przy kolegach karci także mężnych, wielkich kozaków.

Kiedyś trafiłem na takiego kozaczka, nagrywał jak napada na ludzi na osiedlu (oczywiście ludzie to były persony poniżej 20o roku życia, a inne dekadę starszy). Ale jak na niego najechalismy, to się obszczał, filmik poleciał na osiedlu, a typ próbował popełnić samobójstwo po tym. Zakończyło się, że siedzi w psychiatryku
Zgłoś
Mirek19850509 2021-07-04, 22:53
No kozak bije dzieci po 45 kg ,z zycia wziete za 10 jeden z nic nakoksowany rozjebie mu leb a drugi .wsadzi do celi tak widziel juz w życiu cobpotrafi wyrosnac z takich 45 kg sucho klatesow beda zyc zeby sie zemścić jeden zostanie psem drugi osiedlowym
Zgłoś
Jopekk1 2021-07-05, 2:29
Chuj nie gangstery
Zgłoś
JedkerTC 2021-07-05, 14:19
Kurwa, ale melina.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem