Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W tym środowisku zostali tak zwanie wrzuceni do wora, a wór do jeziora, za handel gównem co jest w tych kręgach zakazane i robienie w ten sposób interesów !!! W tym kręgu są twarde zasady, jak ktoś wypada z gry za złamanie zasad to na zawsze, niestety w tych czasach wiele ekip handluje gównem, co jest nie do pomyślenia dla ludzi którzy wychowali się w wczesnych sztywnych zasadach kreowanych od lat 90 . Pozdro
Patologia się ujawniła
W tym środowisku zostali tak zwanie wrzuceni do wora, a wór do jeziora, za handel gównem co jest w tych kręgach zakazane i robienie w ten sposób interesów !!! W tym kręgu są twarde zasady, jak ktoś wypada z gry za złamanie zasad to na zawsze, niestety w tych czasach wiele ekip handluje gównem, co jest nie do pomyślenia dla ludzi którzy wychowali się w wczesnych sztywnych zasadach kreowanych od lat 90 . Pozdro
Wylęgarnia dilerów, alfonsów i złodziei, nierzadko okradających niby swój klub. No w chuj sztywne te zasady.
No i prawidłowo. Przecież to nie przypadkowi ludzie, tylko jakieś osoby które były w grupie i chujowo się zachowali więc moim zdaniem bardzo fajnie to rozwiązali, a wręcz zbyt łagodnie chyba, że reszta poza kamerą.
A najbardziej mnie śmieszą, jak ludzie nazywają frajerem nagrywającego i piszą brednie, ze 3 dni na wolności nie wytrzyma. W dupie byliście i gówno widzieliście To co robią młodzi jest za przyzwoleniem starszych. Nie wiecie jak działają grupy kibicowskie na śląsku więc japa tam na tematy na które nie macie pojęcia
Sebix alertW tym środowisku zostali tak zwanie wrzuceni do wora, a wór do jeziora, za handel gównem co jest w tych kręgach zakazane i robienie w ten sposób interesów !!! W tym kręgu są twarde zasady, jak ktoś wypada z gry za złamanie zasad to na zawsze, niestety w tych czasach wiele ekip handluje gównem, co jest nie do pomyślenia dla ludzi którzy wychowali się w wczesnych sztywnych zasadach kreowanych od lat 90 . Pozdro
No pewnie, musiałem się ujawnić kiedy czytam takie spierdolone komentarze jak te wyżej od sadolowych januszy którzy wszystko o wszystkim wiedzą.
Niby sadol a jednak mentalny kwejk.
Żaden kwejk. Po prostu większość ludzi funkcjonuje w tej zdrowej socjologicznie części społeczeństwa. "Kodeksy honorowe" patologii zatem wydawać się mogą czymś tak karykaturalnie nienormalnym, że w internecie brzmią śmiesznie. W internecie, bo realnym życiu przeciętny, normalny człowiek, będzie takiego elementu zwyczajnie unikać.
Także nie wpieraj mi jaki to gitowski kryminał "sztywniutki" jest, bo nie jest. Z patologii kierowanej pierwotnymi instynktami, zdrowo funkcjonującej społecznie grupy nie zrobisz, nie ważne jak bardzo chciałbyś takie coś zinstytucjonalizować.
Kiedyś trafiłem na takiego kozaczka, nagrywał jak napada na ludzi na osiedlu (oczywiście ludzie to były persony poniżej 20o roku życia, a inne dekadę starszy). Ale jak na niego najechalismy, to się obszczał, filmik poleciał na osiedlu, a typ próbował popełnić samobójstwo po tym. Zakończyło się, że siedzi w psychiatryku
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów