📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
madufo napisał/a:
fejk jak chuj, zakopać to gówno. Po 96% to by ją wykręcało jak jebaną anakonde, a ona pije to jak sok. Co jak co, ale my Polacy wiemy, że nie da się pić wódki bez grymasu w szczegolnosci na hejnał
Niekoniecznie.
Pijałem chińskie i koreańskie wodki.
Choć słabsze, to taki syf śmierdzący i tak straszliwie pali ryj, że nasz spiryt przy tym to oranżadka.
czasami oglądam co jest na głównej i zastanawiam się.. co w tym sadystycznego?
Skończ podstawówkę bo kłania się czytanie ze zrozumieniem.
Wystarczy spojrzeć gdzie stawia butle i skąd potem podnosi. To na pewno spiryt ehe. Wyplułaby podniebienie, kto próbował ten wie.
RoBoTRoN napisał/a:
Tak, wąchanie chleba daje radę, kiedyś nie wierzyłem jak mi kumpel mówił....
Hahaha nikt nigdy nie wierzy. Sam tak miałem
Kurwa toć widać, że odkłada butelkę zakręconą a wyciąga do picia odkręconą Fejk jak chuj, po wódzie gnie ryja jak po Center Schock (kto pamięta to szacun) a czysty spiryt ? Ona by następnego dnia kwiatki podgryzała od spodu gdyby serio wypiła taką ilość.
Cytat:
ale my Polacy wiemy, że nie da się pić wódki bez grymasu w szczegolnosci na hejnał
Ale co ty pierdolisz ?
Wchodzi jak krystalicznie czysta zimna woda !
Piłem kiedyś dawno temu spyrol z gwinta. Mniejsza o szczegóły nie było wtedy innej możliwości:) Ale piliśmy małymi łyczkami i od razu nawet nie zapijaliśmy ale zalewaliśmy dużą ilością soku. Efekty: zgon całkowity w mocno przyspieszonym tempie a rano wszyscy mieliśmy głosy jak Himmilsbach:)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów