fejk jak chuj, zakopać to gówno. Po 96% to by ją wykręcało jak jebaną anakonde, a ona pije to jak sok. Co jak co, ale my Polacy wiemy, że nie da się pić wódki bez grymasu w szczegolnosci na hejnał
O ty gadasz? I ty sie za polaka uwazasz?
aby się narąbać
fejk jak chuj, zakopać to gówno. Po 96% to by ją wykręcało jak jebaną anakonde, a ona pije to jak sok. Co jak co, ale my Polacy wiemy, że nie da się pić wódki bez grymasu w szczegolnosci na hejnał
Zgadzam się co do fejka, bo chusteczki sama z siebie będzie się paliła.
Ale wódkę można pić bez grymasu, tyle tylko że to był spirit. Szkoda że filmik nie trwał jeszcze z 5 minut:)
Dawno dawno temu jak byłem młodszy i zdecydowanie głupszy piłem z kolegami spirytus z kubka plastikowego. Nie polecam. Wali momentalnie - nic ciekawego za to wszystkie konsekwencje są. O jednym trzeba tylko pamiętać - pod żadnym pozorem nie wolno wziąć wdechu zaraz po wypiciu (czymkolwiek trzeba popić bo można się udusić).
Serio trzeba być skończonym debilem, by pić spirytus. Absolutnie żadnych plusów - same minusy.
To co na filmie byłoby możliwe, gdyby był rozcieńczony nieco albo ma stalowe płuca. Test palenia na bawełnie można sobie w buty wsadzić. Na ziemi niech podpali:P
Uprzedzam: nie popełniajcie błędów innych i nie pijcie tego gówna. Szkoda zdrowia, godzin życia i męczenia się.
Bo spirytus jak pijesz to łapiesz powietrze w płuca walisz spiryt i wypuszczasz powietrze.
Co jak co, ale my Polacy wiemy, że nie da się pić wódki bez grymasu w szczegolnosci na hejnał
Jak się pije coś jak Krajowa albo inna Żołądkowa Deluxe to na pewno... Dobrej jakości wódka nie gryzie nawet ciepła
Taaaaaaki chuj... Piłem parę razy i każdy kto pił ten wie... Wódy nie zapijam, nie krzywię ryja, ale po spirolu muszę powąchać chleb lub mieć coś do małego płukania mordy... Minimum taki konkretny chuch. Szkoda, że nie można ja za te kudły złapać i jej do pyska wlać zapieczętowana butelkę
Tak, wąchanie chleba daje radę, kiedyś nie wierzyłem jak mi kumpel mówił....
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów